Facebook Pixel Άρης: Τρελάθηκε ο Καρυπίδης με την απόφαση της οικογένειας του Τσουμάνη - Αλλάζει άμεσα την στάση του
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-27 13:05:00

Τρελάθηκε ο Καρυπίδης με την απόφαση της οικογένειας του Τσουμάνη - Αλλάζει άμεσα την στάση του

Sportdog Team
Τρελάθηκε ο Καρυπίδης με την απόφαση της οικογένειας του Τσουμάνη - Αλλάζει άμεσα την στάση του

Στα δικαστήρια θα λυθεί το ζήτημα της οφειλής ύψους 30.000 ευρώ που χρωστούσαν οι Κίτρινοι στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή, παρά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης ότι θα δοθούν άμεσα.

Άρης: Μπορεί ο Θοδωρής Καρυπίδης μετά το θάνατο του Νίκου Τσουμάνη να είχε δηλώσει πως θα είναι αυτός που μέχρι τα Χριστούγεννα θα έδινε σε δύο δόσεις, στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή, τα χρωστούμενα ύψους 30.000 ευρώ, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Έτσι η οικογένεια του Νίκου Τσουμάνη αποφάσισε να διεκδικήσει τα συγκεκριμένα χρήματα στρεφόμενη κατά της ΠΑΕ, με αποτέλεσμα να κατατεθεί προσφυγή το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και αναμένεται πλέον η ημερομηνία για τη δικάσιμο. 

Από πλευράς ΠΑΕ Άρης και πιο συγκεκριμένα ο Θοδωρή Καρυπίδη υπάρχει έντονη ενόχληση σχετικά με την συγκεκριμένη εξέλιξη και σκέφτεται να αναθεωρήσει την απόφασή του και να μην προχωρήσει στην καταβολή των χρημάτων, μιας και θεωρεί πως η οικογένεια «παρασυρόμενη» από τον νομικό εκπρόσωπο της έστειλε εξώδικο στις αρχές του μήνα και ζήτησε από την ομάδα να λάβει και χρήματα τα οποία αφορούν την προμήθειά του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags