Αλέξης Κούγιας: Με... φουλ επίθεση μέσω ανακοίνωσης απάντησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι σε συνομιλίες με τον Φάνη Γκέκα για να αναλάβει πόστο στον σύλλογο άμεσα.

"Αυτές οι τσουτσούδες μαζί με τους ψευτογιατρούς και τις συντρόφους τους, που όλη μέρα δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να φτιάχνουν ψεύτικους συνδέσμους οπαδών και ψεύτικες ειδήσεις γύρω από την ΑΕΛ, πρέπει να έχουν παραφρονήσει.

Τους βλέπω σε λίγο να παίρνουν σβάρνα όλους τους ψυχολόγους αφού, μετά την εμφάνιση των Λαρισαίων επιχειρηματιών που με επικεφαλής το ”σφαχτό” τις επόμενες ημέρες θα αγοράσει τις μετοχές της ΑΕΛ και αφού χάσανε πλέον όλες τις δυνατότητες προσβάσεως στα αποδυτήρια της ΑΕΛ, από όπου είχαν άμεση πληροφόρηση για ο,τιδήποτε συνέβαινε εκεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την ώρα που συνέβαινε, δεν περιμένουν να χωνέψουν ούτε την γαλοπούλα (στην πραγματικότητα μπορεί και να αγόρασαν κότα και να την βάφτισαν γαλοπούλα) και φτιάχνουν καθημερινά νέα fake news.

Δεν κοιμούνται ούτε δευτερόλεπτο και παρακολουθούν ακόμα και το instagram της συνεργάτιδός μου στη Λάρισα, που απομαγνητοφωνεί καθημερινά ό,τι λένε και ό,τι γράφουνε.

Δυστυχώς στην προσπάθειά τους να κατασκευάσουν με προϊόντα της φαντασίας τους ψεύτικες ειδήσεις, να αποπροσανατολίσουν τους οπαδούς μας, δεν σέβονται ούτε αληθινές σημαίες της Εθνικής του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σας το έχω πει και δεν το πιστεύετε, εγώ δεν είμαι: ούτε Παπανικολάου, ούτε Σωτηρούλης, ούτε Πηλαδάκης, ούτε Πλεξίδας και επειδή ο χρόνος τα δείχνει όλα, και θα το θυμηθείτε τα επόμενα χρόνια, ό,τι και να γράψετε, ό,τι και να λέτε, όσες συκοφαντίες να διαδώσετε εις βάρος μου, όσους εκβιασμούς να μου κάνετε, όσα δεκαπεντάχρονα με κουκούλες και να βάλετε να βρίζουν τη νεκρή μητέρα μου, και στα Δικαστήρια θα πάτε κατηγορούμενοι και θα με αποζημιώνετε και θα κάνετε και πλούσιους όλους τους ψυχολόγους στη Λάρισα από την κατάθλιψη και την μελαγχολία σας λόγω της αποτυχίας των εκβιαστικών σχεδίων σας.

Σας δίνω μία υπόσχεση, εγώ θα φύγω από την ΑΕΛ και τη Λάρισα, και μάλιστα τις μετοχές μου δεν θα πουλήσω αλλά θα τις χαρίσω, μόλις ο ψευτογιατρός πάει σε πραγματική Ιατρική Σχολή, έστω και στα 70 του, και πάρει και το πτυχίο του, τότε σε μία μεγάλη γιορτή στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας θα ψήσουμε 50 αρνιά και την εκδήλωση αυτή θα παρουσιάσουν οι τσουτσούδες αφήνοντας άνεργο τον Σωτήρη Κέλλα, που διαχρονικά παρουσιάζει τις σοβαρές εκδηλώσεις της ΑΕΛ.

Και μία συμβουλή, στις καθημερινές συζητήσεις που κάνετε με το αρχιλαμόγιο πείτε του να βρει κανέναν από την Τουρκία, τη Ρουμανία, τη Σαουδική Αραβία, την Αφρική, το Ζαϊρ, να αγοράσει τις μετοχές μου, γιατί ο χρόνος περνάει και ακόμα και τα σίδερα λυγίζουν και σκουριάζουν.

Για να σοβαρευτούμε, από αύριο περιμένω τον κ. Ντελόπουλο με τις 5 επιχειρήσεις που δήλωσε έτοιμος να έλθει για να αγοράσει τις μετοχές μου.

Αυτό το τελευταίο θα το ανεβάζω κάθε μέρα, για εύλογο βεβαίως χρονικό διάστημα, γιατί αρκετά διαφημίστηκαν κάποιοι με τη δική μου τσέπη και με αυτή τη μεγάλη ομάδα, που δυστυχώς για όλους σας χωρίς εμένα θα είχε και θα έχει το κατάντημα της Παναχαϊκής, που μόλις ελευθερώθηκε από το ”καθεστώς” Κούγια έχει υποβιβαστεί 2 φορές στα τοπικά πρωταθλήματα στα οποία αγωνίζεται παίζοντας ντέρμπι με τον Διαγόρα Βραχνέϊκων.

Το βατερλό προφέρεται Waterloo, για εμάς που έχουμε τελειώσει το Κολέγιο του Ίτον, και υπάρχει και ένα πολύ ωραίο τραγούδι", αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας.