Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Πυρά" από ΠΑΟΚτσή: "Παράτησαν την ομάδα - Να πάρει κεφάλια ο Σαββίδης - Χάλασε του Τσιφτσή"!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-28 00:05:00

"Πυρά" από ΠΑΟΚτσή: "Παράτησαν την ομάδα - Να πάρει κεφάλια ο Σαββίδης - Χάλασε του Τσιφτσή"!

Sportdog Team
"Πυρά" από ΠΑΟΚτσή: "Παράτησαν την ομάδα - Να πάρει κεφάλια ο Σαββίδης - Χάλασε του Τσιφτσή"!

Ατάκες που θα προκαλέσουν αίσθηση από παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά. Σε τι απέτυχε η διοίκηση Σαββίδη, σε ποια θέση πρέπει να γίνει μεταγραφή και γιατί δεν αποκτήθηκε ο Αντώνης Τσιφτσής.

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” μίλησε για τον ΠΑΟΚ, τους τερματοφύλακες που βρίσκονται δικαιολογημένα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αλλά και τον Μπότο, ο Γιάννης Γκιτσιούδης, ο βετεράνος άσος της ομάδας.

Αναλυτικά τα λεγόμενά του:

- Τι σου αφήνει ως γεύση αυτή η χρονιά που τελειώνει, το 2021, για τον ΠΑΟΚ;

“Η γνώμη μου είναι πως την ομάδα είτε την έχουν παρατήσει, είτε έχουν παραιτηθεί. Αφού ήρθε ένα προπονητικό τιμ το καλοκαίρι με 1,8 εκατ. ευρώ. Ολοι περίμεναν να βοηθηθεί η ομάδα και να ενισχυθεί. Ολοι περίμεναν να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό, αλλά η ομάδα παραιτήθηκε εντελώς. Φάνηκε από τις μεταγραφές, φάνηκε από την οργάνωση. Αυτή η πικρία μου έμεινε. Ηταν ευκαιρία το καλοκαίρι να δυναμώσει ο ΠΑΟΚ. Τώρα μετά από αυτό που έγινε, θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια. Τώρα θα γίνει μία προεργασία για το επόμενο πρωτάθλημα. Τώρα δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε τίποτα. Η διαφορά από τον Ολυμπιακό είχε φθάσει στον πόντο. Τώρα ξανά παίρνουν το Πρωτάθλημα και η ψυχολογία του θα είναι διαφορετική. Πρέπει να γίνει μία προσπάθεια από την αρχή. Επρεπε να είχε γίνει μία ανανέωση. Θα προλάβουμε σαν ΠΑΟΚ σε ένα μήνα, να γίνουν οι κινήσεις; Μακάρι ότι γίνει, να γίνει σωστά. Και όχι να λέμε του χρόνου πάλι από την αρχή. Κάποτε πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση”.

- Και ο προπονητής πίστευε ότι με το υπάρχον υλικό θα μπορούσε να τα καταφέρει και το αναφέρουμε για να είμαστε ακριβείς….

“Είναι σωστό αυτό που λέτε. Θα ήθελα όμως, επιτέλους, μία φορά από την διοίκηση να αποφασίσουν πάρουν ορισμένα κεφάλια. Να καταλάβει ο κόσμος ότι αυτός φταίει ή κάποιοι φταίνε και πρέπει να αποχωρήσουν. Με τον νέο τεχνικό διευθυντή τι είδους χρονοδιάγραμμα θα τεθεί; Αυτό είναι ένα ερώτημα”.

- Τα συμβόλαια και των δύο γκολκίπερ λήγουν το καλοκαίρι. Το κεφάλαιο Ζίβκοβιτς τελειώνει… Ο Πασχαλάκης που είναι βασικός, το θέμα του παραμένει ανοιχτό…

“Ισως να περιμένουν τον τεχνικό διευθυντή για να πάρει την απόφαση. Ο Ζίβκοβιτς φαίνεται τα έχει παρατήσει. Δείχνει πως δεν έχει κάποιο κίνητρο και στα ματς με την Λάρισα δεν ήταν σταθερός. Οσο για τον Πασχαλάκη, είναι πολύ καλός. Εχει δύο τρία λαθάκια που μπορεί να τα διορθώσει και έχει την ευχέρεια να το κάνει”.

- Πρέπει να μείνει ο Πασχαλάκης; Και ποιά η άποψή σας για τον Τσιφτσή του Αστέρα;

“Ο Αντώνης Τσιφτσής τον τελευταίο χρόνο πριν πάρει μεταγραφή, γυμναζόταν εδώ. Μίλησε με τον ΠΑΟΚ, χάλασε η συμφωνία δεν του έδιναν δωμάτιο για να μείνει εδώ. Είχε και έχει προσόντα. Αλλά και πάλι θα ήμασταν δυσαρεστημένοι. Για τον Πασχαλάκη, πιστεύω ότι πρέπει να μείνει στην ομάδα και θέλει και κάποιον δίπλα του, για να έχει μεγαλύτερο κίνητρο. Εάν πάρουν τερματοφύλακα, πιστεύω ότι πρέπει να αποκτήσουν έναν έμπειρο για να βοηθήσει τον Πασχαλάκη και να υπάρχει ένας καλός ανταγωνισμός. Να αντέχει στην πίεση. Θα χρειαστούμε ένα ξένο γκολκίπερ με εμπειρία. Στην Ελλάδα δεν θα βρουν καλύτερο τερματοφύλακα από τον Πασχαλάκη”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags