Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Να μείνει μακριά ο Σαββίδης από τον Μπότο - Στον ΠΑΟΚ με τον Άγγελο Αναστασιάδη είχαμε..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-28 12:44:00

"Να μείνει μακριά ο Σαββίδης από τον Μπότο - Στον ΠΑΟΚ με τον Άγγελο Αναστασιάδη είχαμε..."

Sportdog Team
"Να μείνει μακριά ο Σαββίδης από τον Μπότο - Στον ΠΑΟΚ με τον Άγγελο Αναστασιάδη είχαμε..."

Γιατί η πρόσληψη του νέου Τεχνικού Διευθυντή είναι προς τη σωστή κατεύθυνση από τον Δικέφαλο και πώς πρέπει να δουλέψει η ομάδα από εδώ και πέρα.
 

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κούλης Αποστολίδης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ , μίλησε για το πλάνο που πρέπει να τρέξει ο Χοσέ Μπότο, τον δίαυλο επικοινωνίας που θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ της πρώτης και της αναπτυξιακής ομάδας του Δικεφάλου αλλά και τον ρόλο της διοίκησης στις μεταγραφές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5: 

Αρχικά ανέφερε για την προσθήκη του Χοσέ Μπότο: «Δεν μπορεί ένα κλαμπ με τέτοιους στόχους και απαιτήσεις να λειτουργεί μόνο με τον προπονητή σε ρόλο General Manager. Για να μπορεί να κάνει τη δουλειά αυτή ο προπονητής, απαιτούνται ιδιαίτερες ικανότητες και ο ίδιος διαχειρίζεται το μπάτζετ. Θεωρώ την παρουσία του τεχνικού διευθυντή πολύ καλή και παρόλο που ήρθε τώρα μπορεί να οργανώσει από τώρα την ομάδα και η δουλειά θα φανεί από το καλοκαίρι και μετά. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σαν ΠΑΟΚτσης και ο Λουτσέσκου θα μπορεί να αφοσιωθεί στη δική του δουλειά με τη μεταξύ τους συνεννόηση».

Για να προσθέσει: «Θα πρέπει να μην υπάρχει καμία παρέμβαση, ούτε της ιδιοκτησίας στα καθήκοντα του Τεχνικού Διευθυντή και ο ίδιος θα έχει την τελική απόφαση για μία μεταγραφή έπειτα από επικοινωνία που θα έχει με τον προπονητή. Αυτός συλλέγει τα στοιχεία, τα παρουσιάζει και με βάση τον προγραμματισμό που έχει εξ αρχής με τον ιδιοκτήτη, αποφασίζουν. Πρέπει όχι μόνο να αγοράζουμε, αλλά και να βγάζουμε ποδοσφαιριστές».

Για την επικοινωνία μεταξύ της Α΄και της Β΄ομάδας του ΠΑΟΚ: «Θα πρέπει να υπάρχει συνεχής επικοινωνία των τεχνικών διευθυντών της Α΄ ομάδας με τον τεχνικό διευθυντή της Β΄ομάδας , γιατί είναι η συνέχεια...Τα παλαιότερα χρόνια την εποχή του Άγγελου Αναστασιάδη, με βάση τις αρμοδιότητας που είχα, υπήρχαν τακτές χρονικά συναντήσεις των στελεχών της ακαδημίας με αυτά τις πρώτης ομάδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags