Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δύο κρούσματα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν το παιχνίδι
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-28 16:43:00

Δύο κρούσματα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν το παιχνίδι

Sportdog Team
Δύο κρούσματα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν το παιχνίδι

Η ανακοίνωση των ασπρόμαυρων και η απόφαση του Πάμπλο Γκαρσία για την αποστολή της δεύτερης ομάδας.
 

Δύο κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στα τεστ στα οποία προέβη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αφορούν τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου, μετά την επιστροφή των παικτών από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Metrosport.gr.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας περνούν ήπια τη νόσο καθώς από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ακολουθήθηκε το απαραίτητο υγειονομικό πρωτόκολλο και απομονώθηκαν οι δύο αθλητές. Εν συνεχεία, ο Πάμπλο Γκαρσία, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του για το παιχνίδι απέναντι στην... πολύπαθη Καβάλα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League 2.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Δικέφαλος: 

Με κυρίαρχο συναίσθημα αυτό της συνεισφοράς στην προσπάθεια καταπολέμησης του παιδικού καρκίνου, ο ΠΑΟΚ Β υποδέχεται τον ΑΟ Καβάλα στο τελευταίο ματς της χρονιάς για το πρωτάθλημα της Betsson Super League 2.

H Betsson Super League 2 αφιερώνει την 10η αγωνιστική στα παιδιά και τις οικογένειές τους που μάχονται, με τις ομάδες απλά να καλούνται να σκοράρουν, ώστε να ενισχυθούν οικονομικά οι σύλλογοι γονιών παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Φλόγα και Λάμψη.Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ Β με την Καβάλα θα ξεκινήσει στις 15.00. 

Το τεχνικό επιτελείο θα έχει στη διάθεσή του τους Κούτσια και Κωνσταντέλια , τον Γιαξή που επιστρέφει από τον τραυματισμό του, ενώ θα στερηθεί τις …υπηρεσίες του Πανίδη, που συμπλήρωσε κάρτες και του Κουλούρη, που τραυματίστηκε.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ Β αναλυτικά οι: Μπουργάνης, Μπαλάφας, Μανωλιούδης, Κουλιεράκης, Τάχατος, Τσαούσης, Γρόσδης, Γιαξής, Τζίμας, Σπυρίδης, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Γκορντεζιάνι, Μελετίδης, Καλουτσικίδης, Φασίδης, Τσοπούρογλου, Κούτσιας , Κωνσταντέλιας , Γαιτανίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags