Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέα ομάδα στο προσκήνιο για Τσόλακ - Παίζει με τον... χρόνο και τον ΠΑΟΚ για να ρίξει την τιμή
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-28 22:41:00

Νέα ομάδα στο προσκήνιο για Τσόλακ - Παίζει με τον... χρόνο και τον ΠΑΟΚ για να ρίξει την τιμή

Sportdog Team
Νέα ομάδα στο προσκήνιο για Τσόλακ - Παίζει με τον... χρόνο και τον ΠΑΟΚ για να ρίξει την τιμή

Ο δανεισμός του Κροάτη επιθετικού στην Μάλμε τελειώνει στις 31 Δεκεμβρίου και επιστρέφει στον Δικέφαλο του Βορρά, με μια νέα ομάδα να κάνει... μπάσιμο με σκοπό να τον αποκτήσει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

ΠΑΟΚ: Συνεχίζει να πιέζει η Ντιναμό Ζάγκρεπ με σκοπό να αποκτήσει τον Αντόνιο Τσόλακ, όμως οι Κροάτες πιστεύουν πως τα χρήματα που αξιώνει ο Δικέφαλος του Βορρά είναι πάρα πολλά και... παίζουν με τον χρόνο.

«Πολλοί θεωρούν ότι ένας φορ όπως ο Τσόλακ, κυρίως μετά την άφιξη του Πέταρ Μπότσκαϊ που θα μπορούσε να τον ‘ταΐσει’ με μπάλες, θα ήταν ευπρόσδεκτος, ωστόσο, στην παρούσα φάση δεν μοιάζει διαθέσιμος», αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Κροατία, με τους ανθρώπους τους Δικεφάλου να επιμένουν πως δεν σκέφτονται τον δανεισμό, αλλά μόνο την πώληση και μάλιστα σε τιμή πάνω από 3 εκατομμύρια.

«Ξέρετε πως λειτουργεί η μεταβατική περίοδος. Αν ο Τσόλακ δεν βρει άλλη επιλογή προς τα τέλεη του Γενάρη, ίσως ο ΠΑΟΚ ρίξει τις απαιτήσεις του και φανεί πιο διαλλακτικός», είναι η σκέψη των Κροατών, με το μόνο σίγουρο να είναι το γεγονός πως από την 1η Ιανουαρίου ο Αντόνιο Τσόλακ θα βρίσκεται στην Τούμπα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags