Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ξέσπασμα Καραπαπά στον Ευαγγελάτο - "Καρφάρα" για την κυβέρνηση! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-28 19:25:00

Ξέσπασμα Καραπαπά στον Ευαγγελάτο - "Καρφάρα" για την κυβέρνηση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξέσπασμα Καραπαπά στον Ευαγγελάτο - "Καρφάρα" για την κυβέρνηση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδρασε την πλήρη αντίθεση του πειραϊκού συλλόγου για τις αποφάσεις της κυβέρνησης και μίλησε για το πλάνο αντίδρασης της Super League.

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Καραπαπάς μίλησε στο Mega αναφορικά με τα νέα μέτρα στα γήπεδα και άφησε αιχμές για την κυβέρνηση.

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε την απορία του για το πώς θα μπορέσει η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ να επιλέξει 1.000 θεατές στα εντός έδρας παιχνίδια της, από τη στιγμή που έχει 15.000 εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για:

Τις αποφάσεις της Κυβέρνησης για το 10%: Να μας εξηγήσει η Κυβέρνηση πως ένας ανοιχτός χώρος κλείνει και με μέτρα να τηρούνται και μένουν ανοιχτοί κλειστοί χώροι, που δεν ξέρουμε και το τι έλεγχοι υπάρχουν. Τα πρωτόκολλα εμείς τα τηρούμε. Δύο χρόνια δεν έχει τιμωρηθεί καμία ομάδα.

Το γεγονός ότι οι φίλαθλοι θα βρεθούν σε καφέ για να δουν τα ματς: Το γήπεδο είναι ένας ανοιχτός χώρος με εμβολιασμένους που ελέγχονται. Όλοι οι άνθρωποι θα πάνε στα διπλανά καφέ για να δουν αγώνες.

Το ποδόσφαιρο μεταδίδεται από κλειστές πλατφόρμες και σε τέτοια περίπτωση θα έχει συγκεντρώσεις ανθρώπων. Πως να διαλέξουμε 1.000 ανθρώπους σε 15.000 διαρκείας; Αποφασίσαμε ότι θα πάμε στον κ. Πλεύρη. Επειδή αναφέρουν ορισμένοι τη Γερμανία στη Γερμανία έκλεισαν τα πάντα. Δεν θέλουμε να αισθανόμαστε ότι είμαστε μία κατώτερη κατηγορία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags