Facebook Pixel Ατρόμητος: Έτοιμος για μεγάλο "μπαμ" ο Ατρόμητος - Αυτόν τον παίκτη του Ολυμπιακού θέλει για τον Γενάρη
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-28 23:13:00

Έτοιμος για μεγάλο "μπαμ" ο Ατρόμητος - Αυτόν τον παίκτη του Ολυμπιακού θέλει για τον Γενάρη

Sportdog Team
Έτοιμος για μεγάλο "μπαμ" ο Ατρόμητος - Αυτόν τον παίκτη του Ολυμπιακού θέλει για τον Γενάρη

Ο σύλλογος του Περιστερίου φαίνεται ότι είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει μια... χειμερινή βόμβα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και... καλοβλέπει παίκτη των Ερυθρολεύκων.

Ατρόμητος: Μπορεί στην ομάδα των Δυτικών προαστίων να μην περίμεναν πως μετά το τέλος του πρώτου γύρου της Super League να ήταν σε μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, όμως ο Γενάρης θα την βρει στον… πάτο της βαθμολογίας με 7 βαθμούς σε 12 αγώνες, με τρία παιχνίδια περισσότερα από τον Απόλλωνα, ενώ μέχρι στιγμής έχει αλλάξει δύο προπονητές.

Έτσι ο σύλλογος του Περιστερίου εκτός από προπονητή ψάχνουν και παίκτες που θα μπορέσουν να τον βοηθήσουν στην υπόθεση παραμονή, με τον τεχνικό διευθυντή ιάννη Αγγελόπουλο και τους συνεργάτες του να έχουν ήδη ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις, που θεωρούν ότι μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα, με τον Μάριο Βρουσάι να είναι ψηλά στην λίστα τους. 

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Ατρόμητος σκέφτεται σοβαρά να κάνει πρόταση δανεισμού για τον ποδοσφαιριστή, που μέχρι στιγμής με τον Ολυμπιακό έχει 5 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, βάζοντας 1 γκολ και δίνοντας 3 ασίστ σε 403 λεπτά συμμετοχής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags