Facebook Pixel Super League: "Μάχη" για ξένο παικταρά του Αστέρα - "Παίζει βασικός στον ΠΑΟΚ, τον θέλουν οι μεγάλοι της Αθήνας"!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-29 19:10:00

"Μάχη" για ξένο παικταρά του Αστέρα - "Παίζει βασικός στον ΠΑΟΚ, τον θέλουν οι μεγάλοι της Αθήνας"!

του Γιώργου Κτενά
"Μάχη" για ξένο παικταρά του Αστέρα - "Παίζει βασικός στον ΠΑΟΚ, τον θέλουν οι μεγάλοι της Αθήνας"!

Κάνει τρομερή σεζόν και ήδη οι Αρκάδες... τρίβουν τα χέρια τους. Ποιος είναι ο ξένος άσος που εντυπωσιάζει στην Τρίπολη και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη τρεις από τις μεγάλες ομάδες τον παρακολουθούν στενά. Πώς τον ανακάλυψαν και τον έφερε Ελλάδα και η τιμή πώλησης.

Super League: Η παρουσία τού Κέβιν Σόνι φαίνεται ότι απασχολεί τους μεγάλους τού ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς ρεπορτάζ από το Καμερούν, την πατρίδα του, που αναπαράγουν και ελληνικά media, αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, καθώς και η ΑΕΚ τον έχουν στη λίστα τους.

Μάλιστα, δημοσιεύματα προηγούμενων ημερών που αφορούν τον 23χρονο στράικερ, ανέφεραν ότι την περίπτωσή του παρακολουθούν διακριτικά η Σταντάρ Λιέγης, η Σεντ Ετιέν και η Στρασμπούρ.

Το συμβόλαιο του παίκτη με τον Αστέρα εκπνέει το 2024, αλλά οι Άρκαδες δεν είναι ομάδα που θα σταθούν εμπόδιο σε κανέναν ποδοσφαιριστή, αν ικανοποιηθούν οικονομικά.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Χρήστο Καρνέζη, δημοσιογράφο τού arcadia-sports, που γνωρίζει άριστα την περίπτωση του Καμερουνέζου άσου, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για εκείνον και την καριέρα του.

"Έρχονται 15 άτομα από την Αθήνα για Σόνι - Έγινε αντι-Μπαράλες - Δυνατό σουτ και καλό αριστερό πόδι"

"Είναι μια καλή μεταγραφή που έχει προσφέρει πολλά, είναι πρώτος σκόρερ, βγάζει και ασίστ. Πρόκειται για μεταγραφή που βγήκε στον Αστέρα. Έρχονται σε κάθε παιχνίδι 15 Καμερουνέζοι από την Αθήνα, από την κοινότητα των Καμερουνέζων, μόνο για αυτόν, για να τον αποθεώσουν", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο καλός συνάδελφος από την Τρίπολη.    

Ποια είναι τα υπόλοιπα στοιχεία του που τον κάνουν να ξεχωρίζει;

"Έχει πολύ καλό αριστερό πόδι, έδειξε ότι μπορεί να γίνει ακόμα και αντι-Μπαράλες, ως φουνταριστός δηλαδή, όταν είχε λείψει ο Μπαράλες. Είναι πολύ καλός χειριστής, έχει δυνατά σουτ, γενικά είναι πολύ καλή περίπτωση".

"Εκεί τον βρήκε ο Αστέρας - Καμία πρόταση - Βασικός στον ΠΑΟΚ"

Πώς έφτασε στον Αστέρα;

"Τον πήρε από την Χιρόνα γιατί ο Αστέρας τα τελευταία χρόνια κοιτάζει πολύ στις μικρές κατηγορίες της Ισπανίας. Παρακολουθεί στενά το τμήμα σκάουτινγκ αυτή την αγορά".

Ξέρουμε αν υπάρχει κάποια ρήτρα στο συμβόλαιό του για να αποχωρήσει;

"Δεν έχει κυκλοφορήσει τέτοια πληροφορία. Αλλά είναι γεγονός ότι αυτό που κάνει πάντα ο Αστέρας, είναι ότι δεν κλείνουν τον δρόμο σε κανέναν για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από μεγαλύτερες ομάδες. Αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά. Για παράδειγμα το περασμένο καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός είχε δώσει για τον Κώτσιρα ένα ποσό κοντά στις 300.000-400.000".

Το ρεπορτάζ από το Καμερούν, που αναπαράγουν και ελληνικά Μέσα, αναφέρει ότι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

"Τα έχουμε μάθει και εμείς αυτά τα νέα, ότι αρέσει στις ομάδες τής Αθήνας και τον ΠΑΟΚ. Αλλά αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν υπάρχουν επίσημες προτάσεις για την παραχώρησή του".

Σε ποια ομάδα από τις τρεις θεωρείς ότι θα ταίριαζε περισσότερο; 

"Θα μπορούσε να προσθέσει ποιότητα και στις τρεις ομάδες. Στον ΠΑΟΚ, για παράδειγμα, θεωρώ ότι θα έπαιζε βασικός. Είναι ποιοτικός παίκτης, κι εμένα στην αρχή δεν μου γέμιζε τον μάτι αλλά από το πρώτο φιλικό είχε αρχίσει να σκοράρει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο στόχαστρο των "Big 5" Έλληνας με σούπερ σεζόν - Πρώην Ολυμπιακού - Σε διπλό ταμπλό για Σεμέδο

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags