Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Οι πρώτες ώρες του Μπότο στον ΠΑΟΚ - Συναντήσεις και η συνομιλία με τον Πάμπλο Γκαρσία
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-30 18:57:00

Οι πρώτες ώρες του Μπότο στον ΠΑΟΚ - Συναντήσεις και η συνομιλία με τον Πάμπλο Γκαρσία

Sportdog Team
Οι πρώτες ώρες του Μπότο στον ΠΑΟΚ - Συναντήσεις και η συνομιλία με τον Πάμπλο Γκαρσία

Από το βράδυ της Τρίτης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο 55χρονος Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής και την Τετάρτη το πρόγραμμά του ήταν έντονο, καθώς είχε διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Από το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς βρέθηκε στην Τούμπα, εκεί όπου είχε την δυνατότητα να έρθει σε επαφή με τους εκπροσώπους του Δικεφάλου. Εκτός από τον Κυριάκο Κυριάκο με τον οποίο συναντήθηκε από το βράδυ της Τρίτης, είχε την δυνατότητα να μιλήσει με τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Χρυσόστομο Γκαγκάτση.

 Ο Μπότο περιηγήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, συνάντησε και υπαλλήλους, ενώ το μεσημέρι βρέθηκε στο γήπεδο του Μακεδονικού στην Ευκαρπία, συνοδευόμενος από τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Χρήστο Καρυπίδη. Εκεί όπου ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το παιχνίδι του ΠΑΟΚ Β με την Καβάλα, το οποίο εν τέλει αναβλήθηκε μετά τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας στην ομάδα της Καβάλας.

Ο Μπότο είχε την δυνατότητα να συναντήσει τον Πάμπλο Γκαρσία και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, ενώ το απόγευμα βρέθηκε στην Νέα Μεσημβρία, για την πρώτη προπόνηση (μετά τις εορτές των Χριστουγέννων) των παικτών της επαγγελματικής ομάδας. 

Εκεί όπως μπορείτε να διαβάσετε στο αναλυτικό ρεπορτάζ που παραθέτουμε, συναντήθηκε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Μπότο πήρε μία γερή γεύση από την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, όμως επί της ουσίας θα “σηκώσει μανίκια” μετά την πρωτοχρονιά, καθώς είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να περάσει εκεί, τις ημέρες της εισόδου του νέου έτους. 

Αυτές είναι οι πρώτες ώρες του Μπότο στον ΠΑΟΚ, ενώ σύντομα θα φανούν και τα αποτελέσματα των επαφών που θα έχει για την ενίσχυση της ομάδας.

Ο Μπότο προσβλέπει στην σωστή συνεργασία με όλους, για να μπορέσει να πετύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Πηγή: Metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags