Facebook Pixel Κάρολ Σφιντέρσκι: Ποιος Λεβαντόφσκι; Φοβερό αφιέρωμα σε Σφιντέρσκι - Τον θεωρούν... αποκάλυψη!
| 2021-12-30 23:23:00

Ποιος Λεβαντόφσκι; Φοβερό αφιέρωμα σε Σφιντέρσκι - Τον θεωρούν... αποκάλυψη!

Sportdog Team
Ποιος Λεβαντόφσκι; Φοβερό αφιέρωμα σε Σφιντέρσκι - Τον θεωρούν... αποκάλυψη!

Μπορεί ο Πάολο Σοούζα να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των Πολωνών για να συνεχίσει την καριέρα του στην Φλαμένγκο, όμως τα αφιερώματα στην χώρα συνεχίζονται βάζοντας στο... κάδρο και τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Κάρολ Σφιντέρσκι: Απολογισμό της θητείας του Πάολο Σόουζα στον πάγκο της Εθνικής Πολωνίας κάνουν στην χώρα, μετά την απόφαση του Πορτογάλου να συνεχίσει στην Φλαμένγκο, με τα ΜΜΕ να τονίζουν πως η ανακάλυψη του επιθετικού του ΠΑΟΚ ήταν από τα σημαντικότερα που έκανε όσο ήταν Ομοσπονδιακός τεχνικός.

«Ο Κάρολ Σφιντέρσκι είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη του Πάολο Σόουζα. Αν και οι οπαδοί και οι δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον προκάτοχο του Σόουζα, τον Γέρζι Μπρέζεκ να καλέσει τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, εκείνος έκανε το ντεμπούτο του στην ομάδα με τον Πορτογάλο προπονητή στον πάγκο.

Ο Σφιντέρσκι έπαιξε για τον Σόουζα περισσότερο απ' όλους τους άλλους παίκτες. Για την ακρίβεία αγωνίστηκε σε 14 από τους 15 αγώνες του Σόουζα με την εθνική Πολωνίας! Απολογισμός έξι γκολ. Ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας μετά τον Λεβαντόφσκι. Ένα από τα γκολ ήταν αυτό στο εκτός έδρας ματς με την Αλβανία που εξασφάλισε τη συμμετοχή στα playoff για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τον Ιανουάριο, η Εθνική αποτελούσε ένα όνειρο για τον Σφιντέρσκι, ο οποίος σήμερα είναι ο No2 επιθετικός στην ομάδα πίσω από τον "Λέβα". Εκμεταλλεύτηκε - σαφώς- και την κακή κατάσταση των Αρκάντιουζ Μίλικ και Κριστόφ Πιόντεκ, αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να μπορείς να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες της μοίρας», αναφέρει το δημοσίευμα για τον Κάρολ Σφιτνέρσκι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags