Facebook Pixel Super League: "Ρουκέτα" στην Super League - Σκέψεις αναβολής της επόμενης αγωνιστικής!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-30 22:13:00

"Ρουκέτα" στην Super League - Σκέψεις αναβολής της επόμενης αγωνιστικής!

Sportdog Team
"Ρουκέτα" στην Super League - Σκέψεις αναβολής της επόμενης αγωνιστικής!

Στον... αέρα είναι η 16η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος με την Λίγκα να προσπαθεί να βρει λύση, όμως τα... πάντα είναι στον αέρα και τις τελικές αποφάσεις να παίρνονται τις επόμενες ημέρες.

Super League: Στον... αέρα είναι η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος μιας και ο κορωνοϊός και συγκεκριμένα η Μετάλλαξη Όμικρον σφυροκοπά την χώρα, με τα κρούσματα σε ομάδες να είναι συνεχόμενα και κάθε μέρα να πολλαπλασιάζονται.

Ήδη στον ΠΑΣ οι ποδοσφαιριστές που νοσούν πολλαπλασιάζονται καθημερινά, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Βόλο, αλλά και τον Ιωνικό. Παράλληλα την Τετάρτη (29/12) έγιναν γνωστά και τρία κρούσματα στον ΠΑΟΚ, ενώ και στην ΑΕΚ υπάρχουν παίκτες σε καραντίνα. 

Όλα αυτά, σε συνάρτηση με την κατάσταση στην χώρα, με τα... μαύρα ρεκόρ των νέων λοιμώξεων να σπάνε καθημερινά φέρνουν τους αγώνες του ΠΑΣ και του Βόλου με τον Ιωνικό να πηγαίνουν προς αναβολή, όμως τα πράγματα δεν τελειώνουν εκεί. Τα πάντα θα αποφασιστούν την Κυριακή (2/1) όταν θα υπάρχουν και οι επανέλεγχοι στις ομάδες και στους ποδοσφαιριστές με την Super League να σκέφτεται το ενδεχόμενο αναβάλει ολόκληρη την 16η αγωνιστική.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags