Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος έχει δείξει πως θέλει να ενισχύσει την ομάδα τον Γενάρη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-01 15:35:00

"Τρέλα" Αλαφούζου για κούπα - Ρίχνει χρήμα για... επιστροφή ΠΑΟ - Δώρο τον παικταρά σε Γιοβάνοβιτς!

του Νίκου Στεργίου
"Τρέλα" Αλαφούζου για κούπα - Ρίχνει χρήμα για... επιστροφή ΠΑΟ - Δώρο τον παικταρά σε Γιοβάνοβιτς!

Αποφασισμένος να γυρίσει το κλίμα με δυνατές μεταγραφές στο Τριφύλλι. Πώς και γιατί ο ιδιοκτήτης των Πρασίνων θέλει να... βοηθήσει την ομάδα και τον Σέρβο κόουτς με καλές κινήσεις τον Γενάρη. Η συνάντηση με τον προπονητή, οι έτοιμες λίστες και ο Νο1 υποψήφιος.

Παναθηναϊκός: Κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στο Κορωπί και στο μεταγραφικό κομμάτι, μιας και ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δείξει πως θέλει να ενισχύσει την ομάδα ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Άλλωστε, η κλήρωση του Κυπέλλου, για την φάση των προημιτελικών, με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας και στην συνέχεια με τον νικητή του ζευγαριού Λαμία – Άρης για τα ημιτελικά, κάνουν πολλούς στην ομάδα να έχουν… φτιαχτεί για ακόμα περισσότερα πράγματα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως το Τριφύλλι έχει την δυνατότητα να βρεθεί σε τελικό για πρώτη φορά μετά το 2014, με την συγκεκριμένη διοργάνωση να αποτελεί προτεραιότητα από την αρχή της σεζόν.

Τα πάντα βέβαια θα αποφασιστούν σε συνεννόηση με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να έχει τις προσεχείς ημέρες συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ώστε να καθοριστεί το μπάτζετ. Άλλωστε δεν είναι κρυφό πως ο Σέρβος έχει φτιάξει με τους συνεργάτες του συγκεκριμένη λίστα με παίκτες, όπου ανάλογα με τα χρήματα που θα είναι διαθέσιμα, θα αποφασιστούν και οι στόχοι για τον Ιανουάριο. Αυτό που βγαίνει πάντως από το Πράσινο στρατόπεδο είναι το γεγονός πως ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει όσο τίποτα το κύπελλο, μιας και με αυτόν τρόπο θέλει να δείξει την αλλαγή σελίδας του συλλόγου, αλλά και την αντεπίθεση που επιθυμεί να ξεκινήσει, με αποτέλεσμα να μην… χαλάσει χατίρι στον Σέρβο τεχνικό του Τριφυλλιού.

Ένας από τους βασικούς στόχους των Πρασίνων δεν είναι άλλος από τον ήδη… γνωστό στην ομάδα Σεχ Νιας. Ο 21χρονος Αφρικανός, που ανήκει στην Λιλ, βρέθηκε στο Τριφύλλι ως δανεικός δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις τις 15 φορές που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα και αποτέλεσε σίγουρα την ευχάριστη έκπληξη της… τραγικής χρονιάς του Λάζλο Μπόλονι στο τιμόνι. Όμως παρά το γεγονός της κρούσης από πλευράς Παναθηναϊκού στην πρωταθλήτρια Γαλλίας το περασμένο καλοκαίρι για επιμήκυνση του δανεισμού οι άνθρωποι της Λιλ ήταν… ανένδοτοι μιας και τόνιζαν ότι θα πάρει χρόνο στην ομάδα.

Βέβαια κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ με τον Αφρικανό να έχει μέχρι στιγμής 27 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, καταγράφοντας τρεις συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα με Ρεμς, Μονακό και Μπορντο, 5, 20 και ένα λεπτό αντίστοιχα, ενώ μπήκε για ένα λεπτό και στον αγώνα κυπέλλου με την Οσέρ. Όλα αυτά έχουν κάνει αρκετές ομάδες να ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του καθώς μετά την Μπρεστ και η Λοριάν ρώτησε την Λιλ για την απόκτησή του, εισπράττοντας πάντως αρνητική απάντηση. Όλο αυτό τον καιρό οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κινούνται αθόρυβα και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να… χτυπήσουν για τον νεαρό, μιας και να μην ξεχνάμε ότι και ο ίδιος έχει δείξει παλιότερα την… προτίμησή του για τους Πράσινους έχοντας προχωρήσει και σε αναρτήσεις με την φανέλα του Τριφυλλιού.

Αξίζει πάντως να πούμε πως ο Νιας έχει ακόμα ενάμισι χρόνο συμβόλαιο με την Λιλ, με τη συμφωνία των δύο πλευρών να λήγει στο τέλος Ιουνίου 2023, κάτι που σίγουρα βάζει τους Γάλλους σε δύσκολη θέση, μιας και καταλαβαίνουν ότι μπορεί σε έναν χρόνο από τώρα να χάσουν τον παίκτη χωρίς να βάλουν ούτε ένα ευρώ στα ταμεία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Tσαφ" στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού - "Παίζει" για ομάδα-έκπληξη ο Μπουζούκης - Μένει Ελλάδα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags