Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τέτοια βλέπουν και τρελαίνονται!
| 2022-01-01 23:08:00

Τέτοια βλέπουν στον Ολυμπιακό και τρελαίνονται! Κορυφώνεται η ανησυχία λόγω κορωνοϊού

Sportdog Team
Τέτοια βλέπουν στον Ολυμπιακό και τρελαίνονται! Κορυφώνεται η ανησυχία λόγω κορωνοϊού

Από την πρώτη στιγμή οι ομάδες της Ευρώπης, μεταξύ αυτών και η ομάδα του Πειραιά, εξέφραζαν τον προβληματισμό τους.

Ολυμπιακός: Τέτοια βλέπουν και τρελαίνονται! Κορυφώνεται η ανησυχία λόγω κορωνοϊού. Από την πρώτη στιγμή οι ομάδες της Ευρώπης, μεταξύ αυτών και η ομάδα του Πειραιά, εξέφραζαν τον προβληματισμό τους.

Σαν σενάριο ταινίας τρόμου βλέπουν οι ευρωπαϊκές ομάδες το «Κόπα Άφρικα», εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Την τελευταία ημέρα του Δεκεμβρίου άλλωστε φάνηκε, ότι οι φόβοι που υπάρχουν δεν στερούνται λογικής. Τη στιγμή που όλη η Ευρώπη ανακοινώνει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στα θετικά κρούσματα, στην Αφρική έχουν συγκεντρωθεί οι Εθνικές ομάδες ενόψει της διοργάνωσης του Κόπα Άφρικα και δεν πέρασαν παρά μόνο ελάχιστες ημέρες και τα προβλήματα έκαναν την εμφάνισή τους.

Από την πρώτη στιγμή οι ομάδες της Ευρώπης, μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός, εξέφραζαν τον προβληματισμό τους για τον κορωνοϊό και την έξαρση των κρουσμάτων. Τελικά όμως αποφάσισαν να γίνει κανονικά το Κόπα Άφρικα και οι «ερυθρόλευκοι» ήδη μετρούν τρία κρούσματα σε ποδοσφαιριστές τους.

Ο πρώτος ήταν ο Μαμαντού Κανέ με τη Γουινέα, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Νέφτσι Μπακού, ακολούθησε ο Πιέρ Κούντε με το Καμερούν και τελευταίος ήταν ο Γκάρι Ροντρίγκες με το Πράσινο Ακρωτήρι. Οι άλλοι δύο οι οποίοι βρίσκονται στο Κόπα Άφρικα από τον Ολυμπιακό είναι οι Αγκιμπού Καμαρά, Χένρι Ονιεκούρου.

Το θρίλερ όμως δεν έχει τελειωμό! Την Πρωτοχρονιά του 2022, η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Γκάμπια (GFF), ανακοίνωσε, λόγω κρουσμάτων Covid-19,την ακύρωση δύο φιλικών προετοιμασίας, με Αλγερία (σήμερα) και Συρία (4/1), ενόψει του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (9/1-6/2).

«Λόγω της μη διαθεσιμότητας 16 παικτών, που αντιπροσωπεύουν το 57% των 28 που κλήθηκαν, οι φιλικοί μας αγώνες για την προετοιμασία για το CAN, εναντίον της Αλγερίας και της Συρίας ακυρώθηκαν», ανέφερε σήμερα η GFF.

Η κατάσταση εγείρει ερωτήματα έντεκα ημέρες πριν από τον πρώτο αγώνα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής στην ιστορία της Γκάμπια. Η χώρα της Δυτικής Αφρικής πρέπει να αντιμετωπίσει τη Μαυριτανία στις 12 Ιανουαρίου, τέσσερις ημέρες αργότερα το Μάλι και την Τυνησία στις 20 Ιανουαρίου για να κλείσει τη φάση των ομίλων της.

Η ακύρωση του αγώνα στη Ντόχα με την Αλγερία, προκάλεσε την οργή των Αλγερινών: «Η ομάδα της Γκάμπια αποφάσισε μονομερώς και λίγες ώρες πριν από αυτόν τον αγώνα να ακυρώσει αυτή τη συνάντηση με το πρόσχημα ότι αυτή η επιλογή καταγράφει την απουσία ενός τερματοφύλακα!», ανέφερε η αλγερινή ομοσπονδία (FAF) σε ανακοίνωσή της.

Αυτά βλέπουν στον Ολυμπιακό και η ανησυχία για την τύχη των ποδοσφαιριστών της στη διοργάνωση κορυφώνεται.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags