Facebook Pixel Premier League: Εκπληκτική Μπράιτον, έφυγε με "διπλό" από Έβερτον - Νίκες για Λιντς και Μπρέντφορντ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-02 18:35:00

Εκπληκτική Μπράιτον, έφυγε με "διπλό" από Έβερτον - Νίκες για Λιντς και Μπρέντφορντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Εκπληκτική Μπράιτον, έφυγε με "διπλό" από Έβερτον - Νίκες για Λιντς και Μπρέντφορντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια φοβερή Μπράιτον νίκησε 3-2 την Έβερτον στο "Γκούντισον Παρκ" και ανέβηκε πλέον στην 8η θέση της Premier League. Επιστροφή στις νίκες για Λιντς και Μπρέντφορντ, κόντρα σε Μπέρνλι και Άστον Βίλα, αντίστοιχα.

Premier League: Επέστρεψε στις νίκες η Μπράιτον που επιβλήθηκε 3-2 της Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στην Premier League. Οι «γλάροι» έβαλαν τις βάσεις για την επικράτησή τους από τα πρώτα 21 λεπτά της αναμέτρησης, όταν προηγήθηκαν 2-0.

Η Έβερτον έχασε την ευκαιρία να σκοράρει με πέναλτι στο 25΄, καθώς η εκτέλεση του Κάλβερτ-Λιούιν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ωστόσο οι «τόφις» μείωσαν προσωρινά με τον Γκόρντον.

Το δεύτερο γκολ του Μακ Άλιστερ έδωσε ξανά «αέρα» δύο τερμάτων στην Μπράιτον, η οποία, παρά το δεύτερο γκολ του Γκόρντον, με το οποίο μείωσε σε 3-2, διατήρησε το προβάδισμα ως το τέλος του αγώνα και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος. Από την πλευρά της, η Έβερτον γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στους τελευταίους τρεις αγώνες της για την Premier League.

Στο μεταξύ, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Μπρέντφορντ νίκησε με... ανατροπή 2-1 την Άστον Βίλα και έβαλε τέλος σε ένα σερί δύο ηττών, ενώ η Λιντς επικράτησε 3-1 της Μπέρνλι και «έσπασε» ένα σερί τριών ηττών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags