Facebook Pixel Premier League: Επική... σφαλιάρα από Σα και Ποντένσε στη Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-03 21:38:00

Επική... σφαλιάρα από Σα και Ποντένσε στη Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Επική... σφαλιάρα από Σα και Ποντένσε στη Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν βασικοί, με τον Σα να κάνει φανταστική εμφάνιση και να είναι από τους κορυφαίους στη μεγάλη νίκη της Γουλβς με 1-0 στο "Old trafford"!

Premier League: Κάκιστο ξεκίνημα στο 2022 έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ηττήθηκε με 1-0 εντός έδρας από τη Γουλβς!

Οι «Λύκοι» υποχρέωσαν τους «μπέμπηδες» στην πρώτη τους ήττα μετά τις 20 Νοεμβρίου 2021 και το «βαρύ» 4-1 από την Γουότφορντ, καθώς με το γκολ του Μουτίνιο στο 82΄ επικράτησαν με 1-0 στο «Ολντ Τράφορντ», βάζοντας έτσι ένα τέλος στο σερί των 6 αγώνων χωρίς ήττα (4 νίκες, 2 ισοπαλίες) των «κόκκινων διαβόλων».

Στο 68΄ το βολέ του Μπρούνο Φερνάντες σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, στη μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων στην αναμέτρηση, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το γκολ που πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο δε μέτρησε, καθώς είχε προηγηθεί οφσάιντ. 

Δοκάρι είχαν και οι «Λύκοι» στο 75΄ με τον «κεραυνό» (φάουλ) του Ρομέν Σαϊς, ενώ στο 81΄ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ποντένσε, χωρίς να δοθεί παράβαση.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags