Facebook Pixel Super League: Αναβλήθηκε αγώνας λόγω "έκρηξης" κρουσμάτων!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-04 11:26:00

"Έσκασε" τώρα: Αναβλήθηκε αγώνας της Super League λόγω "έκρηξης" κρουσμάτων!

Sportdog Team
"Έσκασε" τώρα: Αναβλήθηκε αγώνας της Super League λόγω "έκρηξης" κρουσμάτων!

Η ομάδα ανακοίνωσε ότι τα κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις της έφτασαν τα 11 συνολικά, κάτι που οδηγεί στην αναβολή του αγώνα της για την εμβόλιμη αγωνιστική της Super League.

Super League: Σε αναβολή οδηγείται η αυριανή (5/1) αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Βόλο για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς σήμερα οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν ότι έφτασαν τα 11 κρούσματα στις τάξεις τους.

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε το πρώι της Τρίτης (4/1) ότι τα κρούσματα covid έφτασαν συνολικά τα 11 κι ως εκ τούτου είναι αδύνατο να διεξαχθεί ο αγώνας με τους Βολιώτες, ενώ διακόπηκαν και ομαδικές προπονήσεις στην ομάδα, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο. 

Έτσι μετά από την διαφαινόμενη αναβολή στο Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ, αναβολή θα έχουμε και στο Ατρόμητος-Βόλος, ενώ και οι αναμέτρηση των Περιστεριωτών με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" την προσεχή Κυριακή είναι και αυτή στον "αέρα".

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου αναφέρει: 

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 εντοπίστηκαν νέα κρούσματα κορωνοϊού και συνολικά οι νοσούντες έχουν φτάσει στους 11.

Στο πλαίσιο αυτό και τηρώντας απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι ασθενείς έχουν τεθεί ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό ώστε να περιοριστεί η διασπορά στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι στους ελέγχους των τελευταίων ημερών, είχαν εντοπιστεί αρχικά πέντε κρούσματα και στη συνέχεια άλλα δύο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags