Facebook Pixel Ρούμπεν Σεμέδο - Ολυμπιακός: Έτσι έγινε η σύλληψη του Σεμέδο - Πέταξε την κοπέλα έξω από το σπίτι - Άλλαξε την κατάθεσή της!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-04 14:05:00

Έτσι έγινε η σύλληψη του Σεμέδο - Πέταξε την κοπέλα έξω από το σπίτι - Άλλαξε την κατάθεσή της!

Sportdog Team
Έτσι έγινε η σύλληψη του Σεμέδο - Πέταξε την κοπέλα έξω από το σπίτι - Άλλαξε την κατάθεσή της!

Η στάση του Ολυμπιακού και όσα έγιναν στη Γλυφάδα το βράδυ της Δευτέρας.  Πώς φτάσαμε στη σύλληψη του Πορτογάλου στόπερ, γιατί υπάρχει ανατροπή στην υπόθεση και η αντίδρασή του στα social media.
 

Για ενδοοικογενειακή βία συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας ο Ρούμπεν Σεμέδο, μετά από καταγγελία μιας 28χρονης Πορτογαλίδας, η οποία ισχυρίζεται ότι  ο παίκτης του Ολυμπιακού την χτύπησε πάνω σε καβγά που είχαν στο σπίτι του.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στη Γλυφάδα, όπου διαμένει ο ποδοσφαιριστής. Η συμπατριώτισσα του Σεμέδο τηλεφώνησε  στις 22.30 το βράδυ στο 100 και είπε ότι ο σύντροφός της την χτύπησε πάνω σε καβγά, και κατόπιν της πήρε το κινητό και την πέταξε έξω από το σπίτι. Η ίδια υποστήριξε ότι το ζευγάρι είχε αρχίσει να τσακώνεται στις 20.30 το βράδυ. Δύο ώρες αργότερα κάλεσε την Άμεση Δράση για να ζητήσει τη βοήθειά τους. 

 


Ο Πορτογάλος αμυντικός οδηγήθηκε στην αστυνομία και προχώρησε η διαδικασία της σύλληψής του μετά την καταγγελία που είχε κάνει το βράδυ της Δευτέρας η 28χρονη σύντροφός του.

Μετά από την διαδικασία που οδηγήθηκε ο Ρούμπεν Σεμέδο όχι απλά αφέθηκε ελεύθερος αλλά και η σύντροφος του ανασκεύασε και αποφάσισε να αποσύρει την καταγγελία που είχε κάνει κατηγορώντας τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή για ξυλοδαρμό.

 

Ο ίδιος ο Ρούμπεν Σεμέδο μάλιστα εμφανίστηκε έξαλλος με όλα όσα έχουν συμβεί και με μήνυμα του στα social media τόνισε με νόημα πως δεν πρέπει να βγαίνουν ψέματα εις βάρος του. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει το παραμικρό και προφανώς θα τηρήσει την ίδια στάση όπως και το καλοκαίρι, όπου περίμενε τις δικαστικές εξελίξεις!

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος οριστικά ξένος άσος στον Ολυμπιακό - "Εξαφανίστηκε" μετά τις γιορτές - "Γκρίνια" στου Ρέντη! 
 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags