Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Διέρρευσε ημερομηνία - Τότε θα γίνει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-05 13:42:00

Διέρρευσε ημερομηνία - Τότε θα γίνει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό

Sportdog Team
Διέρρευσε ημερομηνία - Τότε θα γίνει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό

Η αναμέτρηση που αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού θα πάει για... Μάρτιο!

Οπως ήταν αναμενόμενο η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος ανακοίνωσε την αναβολή του προγραμματισμένου αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναιτωλικό.

Πλέον ο ορισμός του αγώνα είναι γρίφος αλλά και τεράστιος πονοκέφαλος αφού δεν υπάρχει κενή ημερομηνία. Για να είμαστε πιο ακριβείς: η μοναδική διαθέσιμη με βάση το πρόγραμμα των δυο ομάδων είναι η Πέμπτη 13 Ιανουαρίου αφού εκείνη την ημέρα δεν υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική.

Ομως είναι προφανές πως πολύ δύσκολα να οριστεί εκείνη την ημέρα ο αγώνας αφού οι παίκτες του Παναιτωλικού είναι ήδη σε καραντίνα και οι ομαδικές προπονήσεις έχουν ανασταλεί με αποτέλεσμα μάλιστα και ο προσεχής αγώνας που έχει να δώσει η ομάδα του Αγρινίου με την Λαμία την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου είναι στον αέρα. Επίσης ο ΠΑΟΚ έχει να παίξει στις 15 Ιανουαρίου, ημέρα Σάββατο με τον ΟΦΗ στην Τούμπα και ο κανονισμός αναφέρει πως απαγορεύεται μια ομάδα να δώσει δυο παιχνίδια αν δεν συπληρωθούν 48 ώρες.

Η μοναδική περίπτωση είναι να παίξει νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου με τον Παναιτωλικό ώστε να μπορεί να αγωνιστεί μετά από δυο μέρες στις 19:30 με τον ΟΦΗ, σενάριο όμως πολύ τραβηγμένο! Η μοναδική κενή ημερομηνία όπου δεν υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική είναι το διάστημα 8-10 Φεβρουαρίου. Ομως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχει αποκλειστεί και ο ΠΑΟΚ και ο Παναιτωλικός από το Κύπελλο.

Γιατί αν ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός περάσουν το εμπόδιο της ΑΕΚ ή του Ολυμπιακού αντίστοιχα εκείνο το διάστημα, δηλαδή στις 8 ή 9 ή 10 Φεβρουαρίου θα δώσουν τον πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags