Facebook Pixel Sportdog.gr | Γλίτωσε από ιστορικό κάζο η Μπαρτσελόνα - Την... λύτρωσε ο Ζουντγκλά με την Λινάρες (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-01-05 22:52:00

Γλίτωσε από ιστορικό κάζο η Μπαρτσελόνα - Την... λύτρωσε ο Ζουντγκλά με την Λινάρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Γλίτωσε από ιστορικό κάζο η Μπαρτσελόνα - Την... λύτρωσε ο Ζουντγκλά με την Λινάρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Μπαλουγκράνα φλέρταραν πολύ έντονα με τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου Ισπανίας από την ομάδα της τρίτης κατηγορίας, όμως τελικά βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση με 1-2.

Λινάρες - Μπαρτσελόνα: Έπαιξαν με την  φωτιά οι Καταλανοί απέναντι στην ομάδα της τρίτης κατηγορίας και για να μην έρθει το... ιστορικό κάζο και ο αποκλεισμός από την συνέχεια του Copa Del Rey ο Τσάβι αναγκάστηκε να περάσει στον αγώνα τους Πικέ και Φρέντι Ντε Γιονγκ, μιας και οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Ούγκο Ντίαθ πηγαίνοντας με το προβάδισμα στο ημίχρονο.

Η διαφορά κλάσης όμως μίλησε στο τέλος και αρχικά οι Μπλαουγκράνα ισοφάρισαν με τον Ντεμπελέ, με ωραίο φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής στο 63', ενώ στην επόμενη φάση το γκολ του Ούγκο Ντίαθ ακυρώθηκε ως οσφάιντ και σαν να μην έφτανε αυτό για την Λινάρες, ο Ζουντγκλά έκανε το 1-2 (69’) για την Μπαρτσελόνα που όμως υπέφερε ως το τέλος, μιας και το  δοκάρι έσωσε τον Νέτο που έκανε λάθος εκτίμηση σε σέντρα - σουτ του Καραθέδο (75’), ο οποίος λίγο πριν το τέλος είχε άλλη μία μεγάλη στιγμή για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.


 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags