Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Νικολακόπουλος: "Ολυμπιακός για Ντεσπόντοφ - 2.5 εκατ. για Ονιεκούρου" - Γκρίνια Νικολακόπουλου για διαιτησία
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-06 14:37:00

"Ολυμπιακός για Ντεσπόντοφ - 2.5 εκατ. για Ονιεκούρου" - Γκρίνια Νικολακόπουλου για διαιτησία

Sportdog Team
"Ολυμπιακός για Ντεσπόντοφ - 2.5 εκατ. για Ονιεκούρου" - Γκρίνια Νικολακόπουλου για διαιτησία

Το νέο όνομα στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών και οι... μπερδεμένες πληροφορίες από την Τουρκία για τον Νιγηριανό άσο.
 

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε αγωνιστικό και μεταγραφικό επίπεδο, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε πως ήταν απαράδεκτη η χθεσινή εικόνα των Πειραιωτών στο χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπουλη.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε δύο πληροφορίες που προέρχονται από τη Βουλγαρία και την Τουρκία. Η πρώτη αναφέρει πως ο Ολυμπιακός, όπως η Γαλατασαράι και η Έμπολι, ενδιαφέρεται για τον 25χρονο κυνηγό Κιρίλ Ντεσπόντοφ της Λουντογκόρετς. Πρόκειται για τον παίκτη που είχε εντυπωσιάσει στα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» με τους Βούλγαρους στο Champions League και φέτος 9 γκολ και 12 ασίστ σε 29 ματς.

Η δεύτερη πληροφορία έρχεται από την Τουρκία και φέρνει την Μπασάκσεχιρ να έχει καταθέσει πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ για τον Ονιεκουρού, τον οποίο θέλει ως αντικαταστάτη του Βίτσκα που πούλησε στην Τράμπζονσπορ.

Από πλευράς Ολυμπιακός δεν προκύπτει καμία πληροφορία σχετική πληροφορία.

Παράλληλα, μετέφερε την πληροφορία ότι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δύσκολα θα προλάβει να παίξει στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα πρόσθεσε πως έγιναν λάθη από τον διαιτητή και ότι έπρεπε οι γηπεδούχοι να παίζουν με 10 παίκτες, ενώ δεν έδωσε και ένα καθαρό φάουλ στα τελευταία λεπτά έξω από την περιοχή στον Ματιέ Βαλμπουενά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags