Facebook Pixel Χένρι Ονιεκούρου: Νέα δεδομένα στην υπόθεση Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό - Μάχη δύο ομάδων για την απόκτησή του
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-06 17:15:00

Νέα δεδομένα στην υπόθεση Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό - Μάχη δύο ομάδων για την απόκτησή του

Sportdog Team
Νέα δεδομένα στην υπόθεση Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό - Μάχη δύο ομάδων για την απόκτησή του

Συνεχίζει να είναι πολύ ψηλά στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ο Αφρικανός παίκτης των Ερυθρολεύκων με τα τελευταία ρεπορτάζ να αναφέρουν πως θα υπάρχει... μάχη για την απόκτησή του.

Χένρι Ονιεκούρου: Συνεχίζει να... φιγουράρει στα ρεπορτάζ του τουρκικού Τύπου ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, που φαίνεται εξαργυρώνει το καλό του όνομα στην χώρα και διαρκώς εμφανίζεται σαν στόχος των ισχυρών ομάδων του πρωταθλήματος, με τελευταία στο... παιχνίδι να είναι η Μπασάκσεχίρ.

Σύμφωνα λοιπόν με ότι γίνεται γνωστό από την γειτονική χώρα η πρωταθλήτρια του 2020, έδωσε τον Άντιν Βίτσκα στην Τράμπζονσπορ και εμφανίζεται διατεθειμένη να ξοδέψει ένα καλό ποσό για τον αντικαταστάτη του, με το δημοσίευμα να κάνει λόγο πως έχει ήδη καταθέσει πρόταση έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να θέσει μια βάση διαπραγμάτευσης με τους Ερυθρόλευκους.

Το συγκεκριμένο ποσό βέβαια δεν είναι ούτε καν τα μισά χρήματα που έδωσαν οι Πειραιώτες στη Μονακό πριν έξι μήνες, όμως την ίδια στιγμή η τα Μέσα της Τουρκίας κάνουν λόγο και για πρόταση της Γαλατάσαραϊ, δανεισμού με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι για τον Χένρι Ονιεκούρου, με τον Ολυμπιακό πάντως αυτή τη στιγμή να μην διαψεύδει ούτε να επιβεβαιώνει κάτι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags