Facebook Pixel Ελλάδα: Μεταγραφικά σενάρια για Έλληνα διεθνή - Ετοιμάζεται να αλλάξει ομάδα - Ενδιαφέρον από Τουρκία
| 2022-01-06 23:05:00

Μεταγραφικά σενάρια για Έλληνα διεθνή - Ετοιμάζεται να αλλάξει ομάδα - Ενδιαφέρον από Τουρκία

Sportdog Team
Μεταγραφικά σενάρια για Έλληνα διεθνή - Ετοιμάζεται να αλλάξει ομάδα - Ενδιαφέρον από Τουρκία

Φαίνεται ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν διανύει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του στην ομάδα που βρίσκεται με αποτέλεσμα να έχουν... φουντώσει τα μεταγραφικά σενάρια για αποχώρησή του.

Βασίλης Μπάρκας: Εκτός βασικών επιλογών της Σέλτικ είναι ο Έλληνας τερματοφύλακας της Σέλτικ, ειδικά από την στιγμή που έφτασε στην ομάδα ο Άγγελος Ποστέκογλου, με τον ίδιο να μετράει μέχρι στιγμής φέτος μόλις δύο συμμετοχές, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα το όνομά του να... παίζει αρκετά στις μεταγραφές του Ιανουαρίου και συγκεκριμένα να γίνεται λόγος για ενδιαφέρον από συλλόγους της Τουρκίας.

«Ο τερματοφύλακας, Βασίλης Μπάρκας, δεν έχει καταφέρει να πείσει μετά την απόκτηση του, έναντι 4,5 εκατ. λιρών από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2020. Ο Ελληνας τερματοφύλακας έχει συνδεθεί με αρκετές ομάδες από την Ευρώπη, ανάμεσα τους και τουρκικές.

Παρόλα αυτά δεν υπάρχουν κάποιες επίσημες κινήσεις για τον Ελληνα τερματοφύλακα, ο οποίος έχει κάνει μόλις δύο συμμετοχές από τότε που ο Πορτσέκογλου ανέβαλε την ομάδα τον Ιούνιο», αναφέρει το δημοσίευμα της scotzine για τις κινήσεις που ο Βασίλης Μπάρκας πρόκειται να κάνει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags