Facebook Pixel ΑΕΚ: Το πήρε πάνω του ο Μελισσανίδης - Συγκίνιση στους ΑΕΚτζήδες - "Δεν με νοιάζει τι θα κάνετε, θέλω να..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-06 19:49:00

"Καθάρισε" ο Μελισσανίδης: Συγκίνηση στους ΑΕΚτζήδες - "Δεν με νοιάζει τι θα κάνετε, θέλω να..."

Sportdog Team
"Καθάρισε" ο Μελισσανίδης: Συγκίνηση στους ΑΕΚτζήδες - "Δεν με νοιάζει τι θα κάνετε, θέλω να..."

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου δεν ήθελε να ακούσει κουβέντα και πρωτοστάτησε σε μια κίνηση με μεγάλη σημασία για την ΑΕΚ και τους φιλάθλους της. Ποια η εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη.
 

ΑΕΚ: Με εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη επισπεύθηκαν οι διαδικασίες για να ολοκληρωθεί ο πυλώνας με τη μορφή του Στέλιου Σεραφείδη στην "Αγιά Σοφιά".

Συγκεκριμένα, όταν ο Πάρης Κοσμίδης ενημέρωσε ότι τα πράγματα με τη υγεία του Στέλιου Σεραφείδη δεν πήγαιναν καλά και ότι δεν είχε πολύ χρόνο ζωής, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε αμέσως εντολή να προχωρήσει τάχιστα το σχέδιο με τους πυλώνες. Η εντολή του ήταν «δεν με νοιάζει τι θα κάνετε, πρώτα θέλω να δω τον συγκεκριμένο πυλώνα με τη μορφή του Στέλιου».

Έτσι η κατασκευή των πυλώνων ξεκίνησε άμεσα και λίγο καιρό αργότερα έγιναν τα αποκαλυπτήρια της μορφής του Στέλιο Σεραφείδη στο νέο γήπεδο, αφού το μόνο που ενδιέφερε τον Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν να προλάβει ο σπουδαίος παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ να δει την εικόνα του να κοσμεί την "Αγιά Σοφιά".

Αυτό που έλεγε ο Μελισσανίδης μετά ήταν «μακάρι ο μεγάλος Σεραφειδης να προλάβει και να μπει στο γήπεδο και περπατήσει εντός του γηπέδου στα εγκαίνια αλλά τουλάχιστον προλάβαμε να τον βάλουμε μέσα στο σπίτι μας, εκεί που θα βρίσκεται για πάντα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags