Facebook Pixel Serie A: Φοβερές καταστάσεις στην Ιταλία - Η Ίντερ στο γήπεδο και η Μπολόνια σε... καραντίνα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-06 20:45:00

Φοβερές καταστάσεις στην Ιταλία - Η Ίντερ στο γήπεδο και η Μπολόνια σε... καραντίνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Φοβερές καταστάσεις στην Ιταλία - Η Ίντερ στο γήπεδο και η Μπολόνια σε... καραντίνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο κι όμως αληθινό περιστατικό κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης αγωνιστικής της Serie A με τους Ροσομπλού να είναι στην Μπολόνια, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού και τους Νερτζούρι να μπαίνουν στο γήπεδο για να μην τιμωρηθούν από την διοργανώτρια αρχή.

Serie A: Η μετάλλαξη Όμικρον του κορωνοϊού σαρώνει και την Ιταλία, όμως η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος φαίνεται ότι προχωράει σε απίστευτες αποφάσεις, κάτι που φάνηκε με τον πιο απίθανο τρόπο την Πέμπτη (6/1) στον αγώνα της Μπολόνια με την Ίντερ, που μπορεί να ήταν προγραμματισμένο όμως δεν έγινε λόγω των πολλών κρουσμάτων στους Ροσομπλού.

Βέβαια την απόφαση αυτή δεν την πήρε η Αρχή του πρωταθλήματος, αλλά εξαιτίας της καραντίνας διάρκειας δέκα ημερών που επέβαλαν οι υγειονομικές αρχές της χώρας στους παίκτες της Μπολόνια, με τα πράγματα να γίνονται ακόμα πιο... τρελά μιας και αφού ευθύνη δεν είχε η Αρχή της Ιταλίας οι δύο ομάδες έπρεπε να εμφανιστούν στον αγωνιστικό χώρο για την αναμέτρηση μαζί με την διαιτητική ομάδα.

Έτσι η μόνη που μπορούσε να πάει ήταν η Ίντερ, που προχώρησε σε προπόνηση για περίπου 45 λεπτά, με τους αντιπάλους να μην εμφανίζονται λόγω της απομόνωσης που τους είχε επιβληθεί, ενώ οι κανονισμοί της Serie A ρίζουν πως όποια ομάδα δεν καταφέρει να δώσει το παρών σε ματς τότε θα της αφαιρεθεί ένας πόντος, ενώ τη νίκη θα πάρει στα χαρτιά ο αντίπαλος, κάτι που δεν φαίνεται να έχει ισχύ μιας και ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και στο Γιουβέντους - Νάπολι, όταν ο αγώνας αναβλήθηκε για τον ίδιο λόγο και τελικά αποφασίστηκε δικαστικώς να μετατεθεί σε διαφορετική ημερομηνία.


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags