Facebook Pixel Λίβερπουλ - Superleague: Η... βόμβα της χρονιάς: Αυτόν θέλει η Λίβερπουλ από Ελλάδα - Εκατομμύρια για "χατίρι" του Κλοπ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-07 13:37:00

Η... βόμβα της χρονιάς: Αυτόν θέλει η Λίβερπουλ από Ελλάδα - Εκατομμύρια για "χατίρι" του Κλοπ!

Sportdog Team
Η... βόμβα της χρονιάς: Αυτόν θέλει η Λίβερπουλ από Ελλάδα - Εκατομμύρια για "χατίρι" του Κλοπ!

Είναι ο...νέος Λούκας Λέιβα που αναζητά ο αγγλικός σύλλογος και το επόμενο διάστημα θα τον παρακολουθήσουν πολύ στενά οι Άγγλοι.

Ο Αγκιμπού Καμαρά είναι ο...νέος Λούκας Λέιβα που αναζητά η Λίβερπουλ και πρόκειται να παρακολουθήσει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, το οποίο ξεκινάει την Κυριακή 9/1 και θα ολοκληρωθεί στις 6 Φεβρουαρίου. 

Αυτό αναφέρει σήμερα η η ιστοσελίδα liverpoolecho, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι η Λίβερπουλ «αναζητά τον νέο Λούκας Λέιβα» ως πιθανό αντικαταστάτη του Ναμπί Κεϊτά, ο οποίος πιθανότατα, να μετακομίσει το καλοκαίρι στη  Μπαρτσελόνα.

Αφού  παραθέτει αριθμούς, στοιχεία και χαρακτηριστικά του μέσου του Ολυμπιακού και της εθνικής Γουινέας, καταλήξει ότι «σίγουρα φαίνεται ικανός να παίξει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης».

 Ο Λούκας Λέιβα, 34χρονος Βραζιλιλάνος αμυντικός μέσος που αγωνίζεται στην Λάτσιο, έπαιξε με τη Λίβεπρουλ από το 2007 έως το 2017.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags