Facebook Pixel ΑΕΚ: "Ήταν σε καλύτερη κατάσταση από ΠΑΟΚ η ΑΕΚ - Γι' αυτό θέλει Περέα ο Γιαννίκης"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-08 10:17:00

"Ήταν σε καλύτερη κατάσταση από ΠΑΟΚ η ΑΕΚ - Γι' αυτό θέλει Περέα ο Γιαννίκης"

Sportdog Team
"Ήταν σε καλύτερη κατάσταση από ΠΑΟΚ η ΑΕΚ - Γι' αυτό θέλει Περέα ο Γιαννίκης"

Οι μεταγραφές που κυνηγάει η ΑΕΚ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, η περίπτωση του Μπαρμπόσα και οι εξελίξεις στη Superleague με τον Κορωνοϊό.

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ Κώστας Τσίλης στάθηκε μεταξύ άλλων στην ανάγκη απόκτησης χαφ αλλά και στα αγωνιστικά θέματα της Ένωσης στον Over FM και τον Γιώργο Λίγγρη.

Αρχικά τόνισε πως η απόκτηση κεντρικού μέσου είναι σίγουρη. Ωστόσο το timing που πρέπει να γίνει αυτή η μεταγραφή είναι σημαντικό. Καθώς η αγωνιστική δράση τρέχει και η ΑΕΚ πρέπει να κρατήσει όσο το δυνατόν σε λογικά πλαίσια την διαφορά με τον Ολυμπιακό.

Στην συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει την αναβολή του ντέρμπι της «Ένωσης» κόντρα στον ΠΑΟΚ. Είπε πως ήταν αναμενόμενη με δεδομένη την ευρεία διασπορά του Covid-19 στον νομό Θεσσαλονίκης. Το μομέντουμ ήταν με το μέρος της ΑΕΚ, η οποία στα τελευταία τέστ που έγιναν στους παίκτες βγήκαν όλα αρνητικά.

Όσον αφορά την περίπτωση του Χουαν Περέα ανέφερε πως ο Αργύρης Γιαννίκης τον γνωρίζει προπονητικά. Ο Κολομβιανός φορ έχει εξέλιξη και στόχος της ΑΕΚ είναι να αποκτηθεί με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Καλούμενος να σχολιάσει την αλλαγή πρωτοκόλλου στην Super League 1 είπε η Λίγκα προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ κορονοϊού και κανόνικότητας. Η υγεία είναι πάνω απ’όλα. Τέλος αναφέρθηκε στην περίπτωση του Βραζιλιάνου χαφ Μπαρμπόσα, λέγοντας πως η περίπτωση του ήταν εξ αρχής δύσκολη. Ωστόσο κοιτά κι άλλες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags