Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χάνει Παναθηναϊκό ο Μπουχαλάκης - Αλλάζει σύστημα ο Μαρτίνς για... Μανωλά - "Τιμωρία" Ελ Αραμπί
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-08 10:31:00

Χάνει Παναθηναϊκό ο Μπουχαλάκης - Αλλάζει σύστημα ο Μαρτίνς για... Μανωλά - "Τιμωρία" Ελ Αραμπί

Sportdog Team
Χάνει Παναθηναϊκό ο Μπουχαλάκης - Αλλάζει σύστημα ο Μαρτίνς για... Μανωλά - "Τιμωρία" Ελ Αραμπί

Ο Πορτογάλος προπονητής σκέφτεται να αλλάξει τακτική μετά την απογοητευτική εμφάνιση με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Ποιοι είναι οι υποψήφιοι για την ενδεκάδα και ποιοι θα μείνουν στον πάγκο.

Το Σάββατο ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την προετοιμασία του στο Ρέντη για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης για τη 17η αγωνιστική της Super League.

Στη συγκεκριμένη προπόνηση θα φανεί και ποιοι παίκτες θα είναι έτοιμοι για να βοηθήσουν την ομάδα του Πειραιά.

Σίγουρα εκτός θα είναι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, μετά από τον τραυματισμό που υπέστη ο Έλληνας μέσος στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες δεν είναι ευχάριστες, καθώς όλα δείχνουν ότι είναι σίγουρα εκτός και για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη Κυριακή.

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός, Πέδρο Μαρτίνς, θέλει να δει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Να τσεκάρει αν ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί εδώ και ημέρες και μπορεί να μπει στην αποστολή.

Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δει την κατάσταση των Θανάση Ανδρούτσου, Κένι Λαλά, Ρόνι Λόπες, με τους δύο πρώτους να είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθούν στην αποστολή, αν και θα φανεί την τελευταία στιγμή και για τους τρεις ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Πορτογάλος κόουτς αναμένεται σήμερα να αποφασίσει για το αν θα ξεκινήσει βασικό για πρώτη φορά τον Κώστα Μανωλά, ενώ υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για σύστημα με τρία στόπερ.

Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει και η επιλογή στην κορυφή της επίθεσης. Ούτε ο Ελ Αραμπί, ούτε ο Τικίνιο βρέθηκαν σε καλή βραδιά στην Ριζούπολη. Αυτή τη στιγμή είναι στο 50-50 ποιος θα ξεκινήσει κόντρα στον Αστέρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags