Facebook Pixel Superleague: Έσκασε τώρα: Ομάδα της Superleague ανακοίνωσε νέο προπονητή (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-08 12:15:00

Έσκασε τώρα: Ομάδα της Superleague ανακοίνωσε νέο προπονητή (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έσκασε τώρα: Ομάδα της Superleague ανακοίνωσε νέο προπονητή (ΦΩΤΟ)

Η διοίκηση προχώρησε σε μία αλλαγή που κρίθηκε απαραίτητη, ώστε η ομάδα να... ξεκολλήσει στον βαθμολογικό πίνακα.

Σε αλλαγή σελίδας, αλλά και φιλοσοφίας αποφάσισε να προχωρήσει ο Απόλλων Σμύρνης, μετά την λύση της συνεργασίας του με τον Τζιανλούκα Φέστα.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έπειτα από το διαζύγιο της με τον Ιταλό τεχνικό, προχώρησε άμεσα στην εξεύρεση του αντικαταστάτη του.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γερμανό τεχνικό Μάρκο Γκρότε. Ο νέος προπονητής των «κυανόλευκων» είναι 49 ετών και έχει εργαστεί στα τμήματα υποδομής της Βέρντερ Βρέμης και την Όσναμπρικ, ενώ ως παίκτης έχει αγωνιστεί στις Μπρεμερχάφεν, Όλντεμπουργκ και στην δεύτερη ομάδα του Αμβούργου.

Το sportdog.gr και ο Ευάγγελος Μίχος σας είχαν παρουσιάσει από χθες βράδυ όσα πρέπει να ξέρετε για τον... νέο Γιαννίκη της Superleague!

Αναλυτικά  η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Marco Grote. Γεννημένος στη Βρέμη, στις 11 Οκτωβρίου 1972, υπήρξε ποδοσφαιριστής σε Μπρεμερχάφεν, Όλντενμπουργκ και Αμβούργο (Β'). Αγωνιζόταν ως αμυντικός. Ως προπονητής έχει εργαστεί στα τμήματα υποδομής της Βέρντερ Βρέμης και στην Όσναμπρικ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags