Facebook Pixel Ολυμπιακός - Θύρα 7: Ξέσπασμα από Θύρα 7 - "Πάρτε πίσω τα μέτρα, είναι ντροπή - Δεν την γλιτώσατε"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-08 20:27:00

Ξέσπασμα από Θύρα 7: "Πάρτε πίσω τα μέτρα, είναι ντροπή - Δεν την γλιτώσατε"!

Sportdog Team
Ξέσπασμα από Θύρα 7: "Πάρτε πίσω τα μέτρα, είναι ντροπή - Δεν την γλιτώσατε"!

Με νέο μήνυμά της η Θύρα 7 ανακοίνωσε ότι αναβάλλει την προγραμματισμένη για αύριο διαμαρτυρία της για τα μέτρα της κυβέρνησης για τα γήπεδα, λόγω της αναβολής του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, βάλλοντας κατά της κυβέρνησης.

Ολυμπιακός - Θύρα 7: Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού ενημέρωσαν ότι ανέβαλλαν τη διαμαρτυρία τους, καθώς λόγω covid δε θα γίνει το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο σημείωσαν ότι δεν θα το βάλουν κάτω, ζητώντας από την κυβέρνηση να πάρει πίσω τα μέτρα για τα γήπεδα.

Aναλυτικά η ανακοίνωση από την Θύρα 7:

"ΑΝΑΒΟΛΗ!

Aπο την στιγμή που ο αγώνας της ομάδας μας με τον Αστέρα Τρίπολης αναβλήθηκε και επειδή η διαμαρτυρία μας είναι συνυφασμένη με το ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ να μπούμε στο γήπεδο με αυτά τα ΑΔΙΚΑ μέτρα της κυβέρνησης! Η διαμαρτυρία μας αναβάλλεται για το επόμενο παιχνίδι!

Είναι ΝΤΡΟΠΗ να ΣΤΕΡΕΙΤΕ από τόσες χιλιάδες κόσμο που αγόρασε διάρκειας το δικαίωμα να δει αγώνες της ομάδας του! Το μόνο ΣΙΓΟΥΡΟ ότι ΔΕΝ την γλιτώσατε! ΕΜΕΙΣ Ξέρουμε να κρατάμε τις ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ για να μας δείτε ΟΠΩΣ πρέπει ΟΤΑΝ πρέπει!

Οι ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ επιτέλους ΠΑΡΤΕ πίσω τα μέτρα που διαχωρίζουν τους πολίτες σε πρώτης και δεύτερης κατηγορίας! ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ μέχρι να νικήσουμε!".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags