Facebook Pixel Serie A: Πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός - Πετούσε... φωτιές η Αταλάντα - Έξι γκολ στην Ουντινέζε (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-09 20:20:00

Πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός - Πετούσε... φωτιές η Αταλάντα - Έξι γκολ στην Ουντινέζε (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός - Πετούσε... φωτιές η Αταλάντα - Έξι γκολ στην Ουντινέζε (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των 32 του Europa League έκανε φοβερή εμφάνιση και διέλυσε την Ουντινέζε με 6-2, ενώ η Νάπολι νίκησε 1-0 τη Σαμπντόρια.

Με νίκες προχώρησαν Νάπολι και Αταλάντα , για την 21η αγωνιστική της Serie A.

Οι «παρτενοπέι» υπερασπίστηκαν την έδρα τους απέναντι στη Σαμπντόρια με το γκολ του Πετάνια (43'), ενώ οι «μπεργκαμάσκι» με δύο γκολ του Μουριέλ διέλυσαν στο «Φρίουλι» την Ουντινέζε με 6-2!

Νωρίτερα, εύκολο απόγευμα είχε η Σασουόλο στην έδρα της Εμπολι, επικρατώντας άνετα με 5-1 σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της τη φετινή σεζόν. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Γιώργος Κυριακόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε ξανά βασικός.

Στο μεταξύ, εύκολο έργο είχε η Μίλαν στη Βενετία, επικρατώντας εύκολα της τοπικής Βενέτσια με 3-0. Η ομάδα του Μιλάνου με τους τρεις αυτούς βαθμούς ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και συνεχίζει την προσπάθεια της για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.  Μεγάλος πρωταγωνιστής των «ροσονέρι» ήταν ο Τεό Ερνάντεζ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ. Να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν από το 58ο λεπτό με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σβόμποντα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags