Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ατακάρες Δομάζου: "Περίπατο ο Βόλος, δεν υπήρχε ΠΑΟ - Έκανε λάθος ο Γιοβάνοβιτς - Δεν έπρεπε να..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-09 23:40:00

Ατακάρες Δομάζου: "Περίπατο ο Βόλος, δεν υπήρχε ΠΑΟ - Έκανε λάθος ο Γιοβάνοβιτς - Δεν έπρεπε να..."

Sportdog Team
Ατακάρες Δομάζου: "Περίπατο ο Βόλος, δεν υπήρχε ΠΑΟ - Έκανε λάθος ο Γιοβάνοβιτς - Δεν έπρεπε να..."

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον σπουδαίο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με 3-1 από τον Βόλο. Η λανθασμένη επιλογή του Γιοβάνοβιτς και η κριτική σε Μακέντα, Βιγιαφάνιες.

Παναθηναϊκός: Ο στρατηγός του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μίμης Δομάζος, μίλησε στην εκπομπή Over joyed του Over FM 104.9, με τον Νίκο Κατσαρό και τον Γιώργη Λίγγρη, για την ήττα του Παναθηναϊκού με 3-1 από τον Βόλο, τα λάθη που έγιναν στο τακτικό κομμάτι και την απώλεια του Στέλιου Σεραφείδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

 Για την ήττα του Παναθηναϊκού, στο Πανθεσσαλικό:

«Θεωρώ ότι η αποβολή ήταν για κίτρινη κάρτα και έκανε λάθος ο διαιτητής. Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός έπρεπε να είχε 11 παίκτες σε καλύτερη κατάσταση. Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν κλασσικές ευκαιρίες από τους «πράσινους», αλλά δεν έγιναν τα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε πίεση και θέληση. Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος δεν υπήρχε»

Για το αν θα μπορούσε να αντιδράσει με 10 παίκτες:

«Αφού δεν το καθάρισε στο πρώτο μισάωρο, μετά ήταν δύσκολο με 10 παίκτες. Πιστεύω όταν αντιμετωπίζεις τον Βόλο, δεν πρέπει να παίζεις φοβισμένα. Έγιναν αρκετά λάθη και ο προπονητής δεν χρειαζόταν να αλλάξει το σχηματισμό του, γιατί οι παίκτες με το σχεδιασμό του πρώτου μέρους ήταν καλύτεροι. Ύστερα, ο Βόλος έκανε περίπατο στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να παίξει με τρεις αμυντικούς. Έκανε λανθασμένη αλλαγή ο Γιοβάνοβιτς, αλλά πολλοί προπονητές το κάνουν αυτό. Δεν ήταν σοβαρή η άμυνα, ενώ στις άλλες αναμετρήσεις ήταν σε φοβερή κατάσταση. Το πρώτο γκολ ήταν λάθος του Κώτσιρα και στο τρίτο βγήκε ο τερματοφύλακας εκτός εστίας».

Για την ικανότητα του Ολλανδού επιθετικού του Βόλο, Βαν Φερτ:

«Είναι γκολτζής από εκεί και πέρα, όμως τα γκολ που σημείωσε προέρχονται από λάθη της άμυνας του Παναθηναϊκού. Έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο να έβαζε τις ευκαιρίες που είχε, γιατί βγήκαν φοβισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο. Είδαμε να μην υπάρχει».

Για τη φετινή πορεία και αν είναι πιο θετική από πέρσι:

«Δεν μπορώ να πω ότι είναι καλύτερη από πέρσι η ομάδα. Εμείς δεν έχουμε μάθει τον Παναθηναϊκό ως τέταρτο. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να πηγαίνει κάθε χρόνο για το πρωτάθλημα. Ούτε δεύτερος. Στο κέντρο θα έπρεπε να είναι ένα μεγάλος παίκτης, που θα μπορεί στα δύσκολα να παίρνει την ομάδα πάνω του. Δεν υπάρχει αυτός ο παίκτης. Λάθος κινήσεις και από τον Μακέντα. Επίσης, παίζουν πολλές πάσες πίσω στην άμυνα. Μέχρι να φτιάξουν τη φάση για γκολ περνάει ένα τέταρτο. Δεν μπορεί να έχει ηγετικό ρόλο ο Βιγιαφάνιες».

Για το αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας:

«Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη απόσταση από την ΑΕΚ και είναι δύσκολο να το χάσει το πρωτάθλημα. Όμως, κερδίζει με το ζόρι, αλλά πιστεύω με την Αταλάντα θα είναι κουρασμένος. Με τον Απόλλωνα έκανε πολλές ευκαιρίες, αλλά βρήκε μπροστά του, έναν καλό τερματοφύλακα. Δεν ξέρουμε τι θα κάνει στη συνέχεια, στην μπάλα είναι όλα πιθανά».

Για την απώλεια του Στέλιου Σεραφείδη:

«Μεγάλος γκολκίπερ για εκείνη την εποχή. Δεν ήταν μόνο ότι ήταν κάλος κάτω από το τέρμα, ήταν και σεμνός αθλητής. Λείπουν από το ελληνικό ποδόσφαιρο τέτοιοι άνθρωποι. Ο Στέλιος πήγαινε σ’ όλα τα αθλήματα με δικά του έξοδα και θα τον βλέπουμε στις πυλώνες του γηπέδου τις ΑΕΚ. Ο κόσμος θα τον βλέπει δίπλα του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags