Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σφάζονται στα πόδια του!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-10 09:14:00

"Σφάζονται" στα πόδια του! "Σφήνα" Σάλτσμπουργκ για παικταρά του Ολυμπιακού

του Παναγιώτη Νικολάου
"Σφάζονται" στα πόδια του! "Σφήνα" Σάλτσμπουργκ για παικταρά του Ολυμπιακού

Δυναμώνουν οι σειρήνες για τον ποδοσφαιριστή που έπιασε το καλοκαίρι λιμάνι και έχει αναδειχθεί η καλύτερη φετινή μεταγραφή.

Ολυμπιακός: Σφάζονται στα πόδια του! Σφήνα Σάλτσμπουργκ για παικταρά. Δυναμώνουν οι σειρήνες για τον ποδοσφαιριστή που έπιασε το καλοκαίρι λιμάνι και έχει αναδειχθεί η καλύτερη φετινή μεταγραφή.

Ο Αγκιμπού Καμαρά έχει βγάλει μάτια φέτος αποδεικνύοντας, ότι είναι η καλύτερη φετινή μεταγραφή που έκανε ο Ολυμπιακός. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός μετρά μέχρι στιγμής 25 ματς, 4 γκολ και 4 ασίστ, κάνοντας όλους τους οπαδούς των «Ερυθρόλευκων» να παραμιλούν.

Όπως είναι φυσικό, ο Αφρικανός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων. Ήδη την Κυριακή, βρετανικά ταμπλόιντς αποκάλυψαν, ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Πειραιά βρίσκεται στα ραντάρ της Λίβερπουλ, η μετά την αποχώρηση του Τζίνι Βαϊνάλντουμ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και την πιθανή αποχώρηση του Ναμπί Κεϊτά στο τέλος της σεζόν, αναζητά μία νέα αξιόπιστη λύση για τη μεσαία γραμμή.

Οι «Reds» εξετάζουν τις περιπτώσεις πέντε ποδοσφαιριστών, μεταξύ των οποίων και ο νεαρός μέσος του Ολυμπιακού, οποίος πρόσφατα συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα νεαρών Αφρικανών ποδοσφαιριστών για το 2021 από τη Διεθνή Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS).

Ως γνωστόν, ο Αγκιμπού Καμαρά βρίσκεται στο Καμερούν, προκειμένου να συμμετάσχει με την Εθνική Γουινέας στο Κόπα Άφρικα. Μάλιστα απόψε αντιμετωπίζει, στις 18:00 ώρα Ελλάδας το Μαλάουι.

Εκτός από τη Λίβερπουλ και η Μίλαν θα παρακολουθήσει τον παίκτη του Ολυμπιακού στην παναφρικανική διοργάνωση. Τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022, η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», αποκαλύπτει το ενδιαφέρον μίας ακόμα ομάδας.

«Σφήνα για Αγκιμπού! Από τη Ζάλτσουμπουργκ, η οποία εξειδικεύεται σε τέτοιες μεταγραφές». Βλέπεται στο ρόστερ της έχει 10 παίκτες με αφρικανική καταγωγή, κάτι που σημαίνει, ότι έχει μονίμως στραμμένο το βλέμμα της σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο Καμαρά έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με τον Ολυμπιακό. Η αξία των μετοχών του στο... ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει εκτιναχθεί, από τη μέρα που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα. Τον Μάρτιο του 2021, όταν ήταν στη Λιλ, η αξία του ήταν στα 300.000 Ευρώ και σκαρφάλωσε στα 3 εκατ.Ευρώ τον Νοέμβριο, μετά τη μετακίνησή του στο λιμάνι, σύμφωνα με τα στοιχεία που μας δίνει το Transfermarkt.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags