Facebook Pixel Άρης: Βόμβα στον Άρη - Έσκασε λύση συμβολαίου από το πουθενά - Τι γίνεται με Ιτούρμπε
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-10 18:10:00

Βόμβα στον Άρη - Έσκασε λύση συμβολαίου από το πουθενά - Τι γίνεται με Ιτούρμπε

Sportdog Team
Βόμβα στον Άρη - Έσκασε λύση συμβολαίου από το πουθενά - Τι γίνεται με Ιτούρμπε

Χωρίς κανείς να μην το περιμένει οι Κίτρινοι προχώρησαν σε λύση του συμβολαίου με ποδοσφαιριστή της ομάδας, ενώ στα καθαρά αγωνιστικά αυτό που... καίει τον Άκη Μάντζιο είναι η κατάσταση της υγείας του Παραγουανού ποδοσφαιριστή.

Άρης: Συνεχίζεται η θεραπεία και το ατομικό πρόγραμμα για τον Χουαν Ιτούρμπε, με τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στις προπονήσεις την Δευτέρα (10/1).

"Μετά το ρεπό της Κυριακής, επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η σημερινή προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, rondo game, παιχνίδι κατοχής μπάλας και μετάβασης, επιθετική ανάπτυξη, καθώς και παιχνίδι τακτικής με τον Χουάν Ιτούρμπε να κάνει θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Τρίτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)", αναφέρει χαρακτηριστικά η ενημέρωση των Κίτρινων.

Την ίδια στιγμή η ΠΑΕ έκανε γνωστό πως λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον Κώστα Χατζηπιρπιρίδη, που μέχρι πριν λίγο καιρό έπαιζε στον Ολυμπιακό Βόλου σαν δανεικός.

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση -κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Κώστα Χατζηπιρπιρίδη (μέχρι πρότινος αγωνίζονταν με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό Βόλου) και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του", αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags