Facebook Pixel ΤΖΑΤΖΙΚΟΚΙΝΗΣΗ: Ανάρτηση Μπακογιάννη για Βοτανικό
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-10 22:07:00

Ανάρτηση Μπακογιάννη για Βοτανικό που θα συζητηθεί - Πανηγυρίζουν στον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ανάρτηση Μπακογιάννη για Βοτανικό που θα συζητηθεί - Πανηγυρίζουν στον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

Ο Δήμαρχος Αθηναίων προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου αναφέρθηκε σχετικά με το γήπεδο στον Βοτανικό αλλά και την συνέντευξη Τύπου που έδωσε νωρίτερα ο Ερασιτέχνης.

Κώστας Μπακογιάννης: Την περιοχή των Ελληνορώσων και πιο συγκεκριμένα την την Πλατεία Πηνελόπης Δέλτα επισκέφτηκε την Δευτέρα (10/1) ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης όπου γευμάτισε μάλιστα και στην «πράσινη» Τζατζικοκίνηση, μιλώντας με φίλους του Παναθηναϊκού για το νέο γήπεδο στο Βοτανικό.

Παράλληλα δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη Τύπου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που όπως τόνισε τα όσα έγιναν σήμερα το φέρνουν πιο κοντά.

"Σήμερα το απόγευμα στην περιοχή των Ελληνορώσων, στην Πλατεία Πηνελόπης Δέλτα. Γι’αυτά που έγιναν, αλλά κυρίως για όλα όσα πρέπει να γίνουν.

ΥΓ: και στην «πράσινη» ΤΖΑΤΖΙΚΟΚΙΝΗΣΗ, με τους φίλους μου, μιλώντας για το γήπεδο του Παναθηναϊκού που οι σημερινές ανακοινώσεις το φέρνουν ακόμη πιο κοντά", έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags