Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρέμει τις εξελίξεις ο Λουτσέσκου - Ο τρόμος της νέας αναβολής τινάζει τα πάντα στον αέρα στον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-11 20:44:00

Τρέμει τις εξελίξεις ο Λουτσέσκου - Ο φόβος της νέας αναβολής τινάζει τα πάντα στον αέρα στον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Τρέμει τις εξελίξεις ο Λουτσέσκου - Ο φόβος της νέας αναβολής τινάζει τα πάντα στον αέρα στον ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος του Βορρά όλα δείχνουν πως θα παίξει κανονικά την Τετάρτη (12/1) με τον Παναιτωλικό όμως το σίγουρο είναι πως την τελευταία... κουβέντα θα την έχει σίγουρα η πανδημία του κορωνοϊού.

ΠΑΟΚ: Αυτή η κατάρα της εποχής βλέπετε, φτιάχνει το πρόγραμμα της ζωή μας. Αλλά… (Αχ, αυτός ο εναντιωματικός σύνδεσμος!) για να είμαστε ειλικρινείς… Δεν φταίει αυτός για τα κουλουβάχατα στο Πρωτάθλημα. Ποιοι φταίνε; 

Οι ομάδες ως σύνολα παικτών, προπονητών και λοιπών στελεχών φταίνε. Πριν από αυτούς φταίει η Πολιτεία. Και τούτο επειδή δε μας τάραξε στη νομιμότητα. Ναι, δε …μας τάραξε στη νομιμότητα. Πρώτος πληθυντικός.

Δεν τηρήσαμε (όλοι μας) με συνέπεια τα μέτρα της. Δεν ήταν κι όλα τα μέτρα της, στην δεύτερη και στην τρίτη φάση της πανδημίας, απόλυτα ορθά. 

Εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, το λέμε. Επιχειρήθηκε ανεπιτυχώς να συμβιβάσει υγεία κι οικονομία. Όχι μόνον εντός αλλά κι εκτός συνόρων αυτός ο συμβιβασμός απέτυχε παταγωδώς. Και φθάσαμε, όπου φθάσαμε…

Στον αθλητισμό όμως, και δη στο ποδόσφαιρο η κατάσταση εξελίχθηκε απολύτως απαράδεκτα! Τα έχουμε πει. Τόσα κρούσματα σε τόσες ομάδες μόνο με …ωχαδερφισμό εξηγούνται! Ουκ ολίγοι έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τα μέτρα. Έκαναν του κεφαλιού τους. Κόλλησαν. Και φθάσαμε επίσης, όπου φθάσαμε.

Είναι πάντως κρίμα κι άδικο για τόσο κόσμο τα κουλουβάχατα!… Με την πλειοψηφία να προσέχει και τη σκιά της. Με την μειοψηφία να μη δίνει δεκάρα. Και να κλείνουν τα γήπεδα και να μην γίνονται αγώνες.

Δικαίωμα του καθενός να εμβολιαστεί η να μην εμβολιαστεί. Υποχρέωση όλων η προσοχή… Η προφύλαξη. Ο σεβασμός εαυτών κι αλλήλων. Υποχρέωση η προσωπική ευθύνη.

Ελευθερία σημαίνει υπευθυνότητα. Αυτό για όσους επικαλούνται την ελευθερία μέσα από την ανευθυνότητα…

Ως εκ τούτων όσες ομάδες – είπαμε: ως σύνολα παικτών, προπονητών και λοιπών στελεχών – διαρρηγνύουν τώρα τα ιμάτια τους για το υπέρβαρο φορτίο αγωνιστικών υποχρεώσεων τους, να το σκεφτόταν πριν! Αντιμετώπισαν χαλαρά την επέλαση της «Ο». Καρφί δεν τους κάηκε. Έκαναν του κεφαλιού τους. Επιμένουμε. Κόλλησαν. Και φθάσαμε , όπου φθάσαμε.

Δεν είναι λοιπόν, κρίμα κι άδικο για όλους μας εδώ που φθάσαμε, όπως φθάσαμε;

Γι’ αυτό σας λέμε. Το πρόγραμμα της Σουπερλίγκ αναφέρει για τον αυριανό αγών στην Τούμπα, αλλά… Τον Κορωνοϊό δεν τον ρώτησε! Και με δεδομένη τη χαλαρότητα των ομάδων στην αντιμετώπιση της «Ο»…Όλα είναι πιθανά. Εκτός πια κι εάν τα παθήματα, έγιναν μαθήματα. Έσφιξαν δηλαδή, τα πράγματα…

Στον ΠΑΟΚ φυσικά, δε θέλουν μήτε να σκέφτονται περίπτωση νέας αναβολής. Αυτή, η τυχόν νέα – απευκταία εκ βαθέων ψυχής τους - αναβολή θα προκαλέσει ασφυξία στον Κυπελλούχο με το υπέρβαρο φορτίο των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Θα πρέπει να τις χωρέσεις σε χρονικό διάστημα μάλιστα, το οποίο δεν τις… χωρά!

Εδώ που φθάσαμε, όπως φθάσαμε… Παρακάτω δεν πάει. Εάν το πάνε… Θα πρέπει να βάλουν τα δυο πόδια του ΠΑΟΚ σε ένα παπούτσι. Για να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις…

Για να επιστρέψουμε στην κοινή διαπίστωση: Και δυσκολίες και μπερδέματα για τον ΠΑΟΚ με το ξεκίνημα του 2022. Με πολλά προβλήματα προς λύση από διοικητική και τεχνική ηγεσία κι από τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ. Ίσως δε, τα περισσότερα από ποτέ.

Εν τούτοις φαίνεται ή εάν θέλετε, εμείς βλέπουμε πως λειτουργεί ορθά το συγκεκριμένο τρίγωνο ΠΑΕ για την διαχείριση αυτής της κατ’ ουσία αγωνιστικής κατάστασης. Ο χρόνος – ο οποίος δεν της περισσεύει – θα δείξει την καλή ή κακή μας…όραση! Εκ του αποτελέσματος θα κριθούμε όλοι…

Πηγή: Metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags