Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Έχει μεγάλο πρόβλημα ο Τσόλακ - Δύο μεταγραφές τώρα ο ΠΑΟΚ - Αυτόν... έκοψε ο Λουτσέσκου"
| 2022-01-13 15:07:00

"Έχει μεγάλο πρόβλημα ο Τσόλακ - Δύο μεταγραφές τώρα ο ΠΑΟΚ - Αυτόν... έκοψε ο Λουτσέσκου"

Sportdog Team
"Έχει μεγάλο πρόβλημα ο Τσόλακ - Δύο μεταγραφές τώρα ο ΠΑΟΚ - Αυτόν... έκοψε ο Λουτσέσκου"

Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του Δικεφάλου, γιατί υπάρχει... θέμα με τον Κροάτη επιθετικό και ποιος ποδοσφαιριστής φέρεται να απορρίφθηκε;

Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Μάνος Τσαλγατίδης, μίλησε για την αγωνιστική εικόνα του Τσόλακ, μετά την επιστροφή του, την σχέση του Ζαμπά με τον Λουτσέσκου και για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου.

Αρχικά, ο Μάνος Τσαλγατίδης στάθηκε στον Αντόνιο Τσόλακ. Ο Κροάτης επιθετικός επέστρεψε στον «Δικέφαλο του Βορρά», έπειτα από ένα πετυχημένο πέρασμα από τη Μάλμε. «Δεν έχει αλλάξει τίποτα με τον Τσόλακ. Επέστρεψε και ακόμη έχει το άγχος από τη πρώτη του θητεία. Είναι εμφανής το πόσο πιεσμένος νιώθει, από τον τρόπο που παίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, σχολίασε τη σχέση πατέρα-γιου που έχουν Ζαμπά και Λουτσέσκου. Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός τον βοηθά πολύ, στο ψυχολογικό τομέα. Αυτό αποτυπώνεται στο γήπεδο και γι’ αυτό ήρθε το γκολ στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Τέλος, μίλησε και για το τι μέλλει γενέσθαι με τις μεταγραφές. Συγκεκριμένα, ο Μάνος Τσαλγατίδης ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός κεντρικού χαφ, ενώ έκανε και ξεχωριστή αναφορά στον Φράνκο. Ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε στους ανθρώπους του συλλόγου, εξετάστηκε, αλλά απορρίφθηκε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags