Facebook Pixel Φεντερίκο Μακέντα: Αποκαλυπτικές δηλώσεις Μακέντα που θα συζητηθούν - Τι είπε για ΠΑΟ - Αυτή η αγαπημένη ομάδα του
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-13 19:45:00

Αποκαλυπτικές δηλώσεις Μακέντα που θα συζητηθούν - Τι είπε για ΠΑΟ - Αυτή η αγαπημένη ομάδα του

Sportdog Team
Αποκαλυπτικές δηλώσεις Μακέντα που θα συζητηθούν - Τι είπε για ΠΑΟ - Αυτή η αγαπημένη ομάδα του

Μεγάλη συνέντευξη έδωσε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού στο αγγλικό περιοδικό «FourFourTwo», όπου και αναφέρθηκε στους Πράσινους, αλλά παράλληλα και στην αγαπημένη του ομάδα.

Φεντερίκο Μακέντα: Συνέντευξη στο γνωστό περιοδικό Four Four Two έδωσε ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού, όπου ανέφερε πως οι Πράσινοι είναι μέρος της ζωής του, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως η αγαπημένη του ομάδα είναι η Λάτσιο.

«Ο Παναθηναϊκός έχει γίνει μέρος της ζωής μου και θέλω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Θέλω να επαναφέρω τον σύλλογο σε ένα υψηλό επίπεδο. Μετά θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον.

Τι μου λείπει από την καριέρα μου; Είμαι ακόμα 30 χρόνων, βρίσκομαι στην ιδανική ποδοσφαιρική ηλικία και κάνω μικρά βήματα. Η Λάτσιο είναι η ομάδα της καρδιάς μου και θα ήταν όμορφο να επιστρέψω κάποια μέρα. Όμως αυτή τη στιγμή οι στόχοι μου είναι διαφορετικοί», είπε μεταξύ άλλων ο Φεντερίκο Μακέντα, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι ο Ιταλός ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λάτσιο, που δεν κατάφερε να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα και στη συνέχεια πήγε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags