Facebook Pixel Πατρίς Εβρά: Δήλωση σοκ από Εβρά - "Και από τροχαίο να πεθάνει κάποιος, θα πουν ότι ήταν λόγω Covid" (vid)
| 2022-01-13 23:16:00

Δήλωση σοκ από Εβρά: "Και από τροχαίο να πεθάνει κάποιος, θα πουν ότι ήταν λόγω Covid" (vid)

Sportdog Team
Δήλωση σοκ από Εβρά: "Και από τροχαίο να πεθάνει κάποιος, θα πουν ότι ήταν λόγω Covid" (vid)

Ο Πατρίς Εβρά κατάφερε να τραβήξει και πάλι πάνω του όλα τα βλέμματα, καθώς έκανε μια δήλωση για την πανδημία του κορωνοϊού, που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Γιατί ανέφερε τον Μπιλ Γκέιτς.

Πατρίς Εβρά: Ο πρώην άσος των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους μίλησε για την πανδημία που ταλανίζει εδώ και περίπου δυο χρόνια την ανθρωπότητα στο πλαίσιο της παρουσίασης της αυτοβιογραφίας του με τίτλο «I love this game» και ενέπλεξε ακόμα και τον Μπιλ Γκέιτς.

«Αυτή την περίοδο νομίζω ότι μιλάμε πάρα πολύ για την Covid. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πεθάνει από τον ιό, αλλά έχω την εντύπωση ότι ακόμα κι αν κάποιος χάσει τη ζωή του σε τροχαίο θα πουν ότι ήταν εξαιτίας της Covid. Για μένα είναι πολιτικό θέμα και πάντα λέω πως όταν θες να κυβερνήσεις και να ηγηθείς, το κάνεις με βάση τον φόβο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», είπε χαρακτηριστικά ο Γάλλος παλαίμαχος.

Όταν μάλιστα ο παρουσιαστής του ζήτησε να γίνει συγκεκριμένος, ο Εβρά... έμπλεξε και τον Μπιλ Γκέιτς λόγω των όσων είχε αναφέρει ο ισχυρός άνδρας της Microsoft για τους κορωνοϊούς πίσω στο 2013.

«Ο Μπιλ Γκέιτς είχε μιλήσει ήδη για τον κορονοϊό σε ένα συνέδριο το 2013. Δεν είμαι κάποιος που ισχυρίζεται πως το όλο θέμα ήταν προγραμματισμένο, αλλά θα ήθελα να αναφερόταν κάποια στιγμή κι αυτό. Πάντα μιλάω με ειλικρίνεια και για να πω την αλήθεια ο ιός δεν με τρομάζει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags