Facebook Pixel Νίκος Αναστόπουλος: Μίλησε για όλα ο Αναστόπουλος! Ατάκες "φωτιά" για Μανωλά, Άρη και ρόστερ του ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-14 00:10:00

Μίλησε για όλα ο Αναστόπουλος! Ατάκες "φωτιά" για Μανωλά, Άρη και ρόστερ του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Μίλησε για όλα ο Αναστόπουλος! Ατάκες "φωτιά" για Μανωλά, Άρη και ρόστερ του ΠΑΟΚ

Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης όπου και αναφέρθηκε τόσο στην μεγάλη μετακίνηση του Έλληνα στόπερ στους Ερυθρόλευκους, αλλά και στους Κίτρινους και στο ρόστερ του Δικεφάλου του Βορρά.

Νίκος Αναστόπουλος: Στην εκπομπή του Metropolis 95.5 Στη Σέντρα μίλησε ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην ομάδα της Καλαμάτας και αναφέρθηκε στην μετακίνηση του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό, στον Άρη, αλλά και στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Για τον Πίρσμαν: «Καλός παίκτης ο Πίρσμαν, ένα επιθετικό μπακ. Είχε δώσει από πέρσι τα δείγματα, είναι καλή μεταγραφή πιστεύω. Παίζει ρόλο και να ταιριάξει στη χημεία της ομάδας. Κατά τη γνώμη μου, είναι μέσα στην πεντάδα, παρότι στις προηγούμενες ομάδες δεν μπόρεσε να κολλήσει. Το θέμα λοιπόν είναι, να «κολλήσει» ένας παίκτης στην ομάδα, γιατί βλέπουμε έναν παίκτη σε μια ομάδα να παίζει πολύ καλά και να πάει σε μια μεγαλύτερη και να μην αποδίδει όπως στην προηγούμενη ομάδα του».

Για τον Τσόλακ: «Ο Τσόλακ ήταν ένας καλός παίκτης, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν κόλλησε, είδαμε έναν άλλον παίκτη. Πρέπει να έχεις βάθος στον πάγκο γιατί ο ΠΑΟΚ έχει υποχρεώσεις. Δεν βγαίνει με 15-16 παίκτες, θέλει τουλάχιστον μια 22αδα, χωρίς τους τερματοφύλακες».

Για τη μεταγραφή του Μανωλά στον Ολυμπιακό: «Νομίζω πως η μεταγραφή του Μανωλά δένει την άμυνα του Ολυμπιακού. Έχει ως κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα και έρχεται ακόμη πιο έτοιμος και για μια τριετία το κομμάτι αυτό θα το λύσει αυτό ο Ολυμπιακός γιατί θα συνθέσει ένα δίδυμο που θα τα έχει όλα».

Για τον Άρη: «Το θέμα με τον Άρη είναι πως μέσα στο Χαριλάου παίζει ανοιχτά με αποτέλεσμα αν δεν σκοράρει, αντιμετωπίζει προβλήματα με τον αντίπαλο να βγαίνει στην κόντρα επίθεση», είπε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags