Facebook Pixel Ολυμπιακός: Όλη η προσοχή στον αριστερό μπακ! Αυτός θα είναι ο αντί-Ρέαμπτσιουκ;
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-14 09:40:00

Όλη η προσοχή στον αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό! Αυτός θα είναι ο αντί-Ρέαμπτσιουκ;

Sportdog Team
Όλη η προσοχή στον αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό! Αυτός θα είναι ο αντί-Ρέαμπτσιουκ;

Ποιος ποδοσφαιριστής κερδίζει συνεχώς πόντους για να προστεθεί στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Πειραιά;

Ολυμπιακός: Όλη η προσοχή στον αριστερό μπακ. Αυτός θα είναι ο αντί-Ρέαμπτσιουκ; Ποιος ποδοσφαιριστής κερδίζει συνεχώς πόντους για να προστεθεί στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Πειραιά;

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση αριστερού μπακ προκειμένου να κάνει... τα ρεπό του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Η περίπτωση του Βασίλη Ζαγαρίτη κερδίζει συνεχώς πόντους. Σύμφωνα με το «ΦΩΣ», ο πρώην αριστερός αμυντικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην Ιταλία και την Πάρμα έχει το προφίλ του παίκτη που θέλουν στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι «παρμέντσι» δεν έχουν δώσει ακόμα την απάντηση τους στις προτάσεις των Βερόνα, Κροτόνε και Κοζέτσα, τηρώντας πιθανότατα στάση αναμονής και περιμένοντας τους «ερυθρόλευκους».

Στον Ολυμπιακό και πριν από ένα χρόνο άρεσε ο Ζαγαρίτης. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν στείλει τα "μηνυματά" τους και τότε αλλά ο agent Πολ Κουτσολιάκος τον πήγε στην Πάρμα, με μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό. Στο ρεπορτάζ των "ερυθρόλευκων" ο Ζαγαρίτης επανεμφανίστηκε ... δυνατά μετά την μεταγραφή του Μανωλα κι από την στιγμή που διέρρευσε σε συγκεκριμένη αθλητική εφημερίδα πως οι "ερυθρόλευκοι" μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουν φέρει στην Ελλάδα και αριστερό μπακ.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερη περίπτωση, καθώς ο παίκτης, δεν έχει χρόνο συμμετοχής στην Πάρμα και προέρχεται από μακρά περίοδο χωρίς να έχει αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια του. Όπως ανέφεραν ειδικοί στο Sportdog, στα τέλη Δεκεμβρίου, «αυτήν τη στιγμή δεν μπορεί, τουλάχιστον στη συνέπεια που τον θέλει ο Ολυμπιακός. Γιατί είναι σε απραξία, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει περάσει και τραυματισμό. Θέλει πολλή δουλειά για να είναι σε επίπεδο να παίξει στον Ολυμπιακό. Ειδικά για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα; Όπως είχε ενημερώσει από τις 20 Δεκεμβρίου 2021 η στήλη “Μιχείες” στο Sportdog, σε θεωρητική βάση το καρτελάκι πώλησης του θα γράφει 7ψηφιο ποσό. Δηλαδή από 1.000.000 και πάνω. Ντεφάκτο αυτό, σύμφωνα τουλάχιστον με την ιταλική πιάτσα agents. O Oλυμπιακός, λοιπόν, θα έδινε ένα τέτοιο ποσό(πάνω,κάτω) για την αγορά του; Και μετά είναι και το συμβόλαιο του νεαρού διεθνή άσου. Ο Ζαγαρίτης στην Πάρμα καθαρίζει 4.000 ευρώ την εβδομάδα, 16.000 τον μήνα (επί 13), χωρίς τα μπόνους. Για να επιστρέψει στην Ελλάδα η λογική λέει πως θα το έκανε με γενναία αύξηση. Στην Πάρμα το συμβολαιό του λήγει το 2024, με αυξανόμενες κλιμακωτά αποδοχές...

Στην υπόθεση εμπλέκεται και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος από την Πάρμα για τον Ζαγαρίτη έχει πάρει, θα πάρει ή θα βγει κερδισμένος κατά 485.000 ευρώ. Μέσα σε αυτό το ποσό υπολογίζουμε και τα αγωνιστικά μπόνους που ήταν να εισπράξει αλλά με εντολή Αλαφούζου έπρεπε να τα...χαρίσει, διαφορετικά δεν θα γινόταν η μεταγραφή του τον περασμένο Γενάρη. Στην ιταλική ομάδα ο 20χρονος αριστερός μπακ κόστισε συνολικά 515.000 ευρώ. Το εντυπωσιακό είναι πως αν ο Ζαγαρίτης μέχρι τον Μάϊο του 2023 (που θα κλείσει τα 22 του χρόνια) κάνει μεταγραφή από την Πάρμα σε ομάδα, ελληνική ή του εξωτερικού, θα πρέπει να καταβληθεί ένα αξιοπρεπές επιπλέον ποσό ως τροφεία (ξανά και) στον Παναθηναϊκό!! Υπάρχει δηλαδή περίπτωση έμμεσα , μέσω Πάρμα, οι "πράσινοι" να εισπράξουν χρήματα από τον Ολυμπιακό, αν όντως καταλήξει στον "αιώνιο" αντίπαλο...

Εκτός όμως από την περίπτωση του Ζαγαρίτη, στο κάδρο για τους πρωταθλητές συνεχίζει να παραμένει ακόμα και ο Άλεξ Μπανγκουρά της Καμπούρ, ωστόσο η περίπτωση του είναι πιο δύσκολη καθώς ο ίδιος είναι θετικός στο να αποχωρήσει από την ομάδα του, αυτή όμως δεν θέλει να τον χάσει στα μέσα της σεζόν.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags