Facebook Pixel ΑΕΚ: Πρόβλημα με Αραούχο... τρέχει για ΠΑΟΚ - "Έκπληξη Γιαννίκη στην 11αδα της ΑΕΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-14 15:44:00

Πρόβλημα με Αραούχο... τρέχει για ΠΑΟΚ - "Έκπληξη Γιαννίκη στην 11αδα της ΑΕΚ"

Sportdog Team
Πρόβλημα με Αραούχο... τρέχει για ΠΑΟΚ - "Έκπληξη Γιαννίκη στην 11αδα της ΑΕΚ"

Νοκ άουτ με θλάση τέθηκε ο Ζίγκα Λάτσι στην ΑΕΚ, ενώ ο Σέρχιο Αραούχο συνέχισε ατομικό.

Ατομικό πρόγραμμα συνέχισε και την Παρασκευή ο Σέρχιο Αραούχο, που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται για το ματς της ΑΕΚ την Κυριακή με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ (17:15). Ο Αργεντινός έχει ενοχλήσεις στη μέση και πηγαίνει συντηρητικά με στόχο να επιστρέψει στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου, την ερχόμενη Τετάρτη απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
 

 

Ο Ζίγκα Λάτσι υποβλήθηκε σε εξετάσεις λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε έπειτα από το παιχνίδι της ΑΕΚ Β' με τον Λεβαδειακό και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον δεξιό τετρακέφαλο. Ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 17.00.

 

Τσακίρης: «Ο Άμραμπατ έχει προσφέρει τα περισσότερα από τις μεταγραφές της ΑΕΚ»

Στις πολύ καλές εμφανίσεις του Νόρντιν Άμραμπατ με την ΑΕΚ στάθηκε ο Γιώργος Τσακίρης.

«Ο Άμραμπατ έχει σταθερά καλή εικόνα και αλλάζει τις ισορροπίες μεσοεπιθετικά. Θεωρώ πως από τις μεταγραφές είναι ο παίκτης που έχει προσφέρει τα περισσότερα, έστω και αν δεν έχει τα τρομερά νούμερα στη στατιστική», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Όσο για τα πλάνα εν όψει Παναιτωλικού; «Ο Γιαννίκης σκέφτεται σχήμα χωρίς κλασικό φορ, με τον Άμραμπατ στην κορυφή και πίσω του Μάνταλο, Γκαρσία και Τσούμπερ. Για το κέντρο ο Λε Ταλέκ και ο Σιμόες έχουν προβάδισμα. Ανεξάρτητα από πρόσωπα, θα πρέπει η ΑΕΚ να παίξει καλά για μεγαλύτερα διαστήματα από ό,τι έχει κάνει στα τελευταία παιχνίδια».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags