Facebook Pixel ΑΕΚ: Ανατροπή με τον παικταρά στην ΑΕΚ - Δημοσίευμα που... ανάβει φωτιές - Έρχεται Ελλάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-14 16:10:00

Ανατροπή με τον παικταρά στην ΑΕΚ - Δημοσίευμα που... ανάβει φωτιές - Έρχεται Ελλάδα!

Sportdog Team
Ανατροπή με τον παικταρά στην ΑΕΚ - Δημοσίευμα που... ανάβει φωτιές - Έρχεται Ελλάδα!

Φούντωσαν τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες πως η Ενωση έκανε το απόλυτο "κόλπο γκρόσο" και κατάφερε να κάνει δικό της έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Ντανίλο Μπαρμπόσα βάζει ρεπορτάζ από τη Γαλλία. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «nice-premium» τονίζει πως ο Βραζιλιάνος χαφ δεν υπολογίζεται από τη Νις η οποία θα τον παραχωρήσει και πάλι δανεικό, αυτή τη φορά στην ΑΕΚ.

Θυμίζουμε πως η Ένωση έχει ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει διαπραγμάτευση ούτε με την πλευρά του παίκτη ούτε με την ομάδα του στην οποία γύρισε μετά από τον δανεισμό του στην Παλμέιρας ωστόσο οι Γάλλοι πηγαίνουν την υπόθεση ένα βήμα παρακάτω.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ενας ακόμη Βραζιλιάνος που πρέπει να φύγει από την ομάδα, μια ακόμη αποτυχία, είναι ο Ντανίλο Μπαρμπόσα. Ο παίκτης που κάποτε έλαμψε με την Μπράγκα στην Πορτογαλία χάθηκε στην Βαλένθια, στην Μπενφίκα και στην Σταντάρ Λιέγης.

Κόστισε την ομάδα της Ριβιέρας 12 εκατομμύρια ευρώ το 2018. Φόρεσε την κοκκινόμαυρη φανέλα 49 φορές, όμως δεν έδειξε ότι άξιζε τα χρήματα που ξοδεύτηκαν. Ο Μπαρμπόσα επέστρεψε στη Βραζιλία πριν από έναν χρόνο. Επιστρέφοντας στην Γαλλία στις αρχές του Ιανουαρίου θα δοθεί δανεικός εκ νέου, αυτή τη φορά στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags