Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σουρλής για Λεωφόρο, 10αρι ο Μασούρας - Βρήκε εξτρέμ ο Ολυμπιακός, τον τσεκάρει έναν χρόνο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-14 16:22:00

"Σουρλής για Λεωφόρο, 10αρι ο Μασούρας - Βρήκε εξτρέμ ο Ολυμπιακός, τον τσεκάρει έναν χρόνο"

Sportdog Team
"Σουρλής για Λεωφόρο, 10αρι ο Μασούρας - Βρήκε εξτρέμ ο Ολυμπιακός, τον τσεκάρει έναν χρόνο"

Ο Νίκος Κώτσης μετέδωσε στον αέρα του Over FM πως η περίπτωση του Κεϊτά είναι πιο δύσκολη από του Φαντιγκά και πως δεν αποκλείεται να αγωνιστεί βασικός ο Σουρλής.

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Κώτσης, μίλησε στον αέρα του Over FM και την εκπομπή Over Lap για την περίπτωση του Ντιμπί Κεϊτά, για την αναζήτηση ενός αριστερού μπακ και για την ενδεκάδα που αναμένεται να παραταχθεί στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά, ο Νίκος Κώτσης αναφέρθηκε στον Ντιμπί Κεϊτά, λέγοντας πως είναι ένα ψηλός και ταχυδυναμικός εξτρέμ. Βέβαια, ξεκαθάρισε πως από την στιγμή που αυτή η υπόθεση βγήκε στην δημοσιότητα, δυσκολεύει. Μάλιστα, επεσήμανε ότι έχει προταθεί από πέρσι στους «ερυθρόλευκους» και το τμήμα σκάουτινγκ έδωσε το πράσινο «φως» για την απόκτησή του.

Όσον αφορά την αναζήτηση ενός αριστερού μπακ, ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών είπε πως ακόμη φαβορί παραμένει ο Βασίλης Ζαγαρίτης, ωστόσο αν προταθεί κάποια άλλη ενδιαφέρουσα περίπτωση αυτό θα αλλάξει.

Τέλος, ο Νίκος Κώτσης μετέδωσε το πως θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Βατσλίκ αναμένεται να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια. Η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Λαλά, Μπα, Σωκράτη και Ρέαμπτσιουκ. Από εκεί και πέρα, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δύο σκέψεις για τη μεσαία γραμμή. Το ένα ενδεχόμενό είναι να αγωνιστούν ως τριάδα ο Μαντί Καμαρά, ο Εμβιλά και ο Σουρλής. Βέβαια το πιο ενδεχόμενο είναι να παίξει με δύο αμυντικά χαφ του Καμαρά και Εμβιλά. Έτσι μπροστά τους ως δεκάρι θα βρεθεί ο Μασούρας. Στα δύο άκρα της επίθεσης θα πάρουν θέση οι Ρόνι Λόπες και Βρουσάι. Στη κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ελ Αραμπί.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags