Facebook Pixel Ομάρ Ελαμπντελαουί: Πολύ σημαντική εξέλιξη για την καριέρα του Ελαμπντελαουί - Έτοιμος να κάνει νέο ξεκίνημα (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-14 18:40:00

Πολύ σημαντική εξέλιξη για την καριέρα του Ελαμπντελαουί - Έτοιμος να κάνει νέο ξεκίνημα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πολύ σημαντική εξέλιξη για την καριέρα του Ελαμπντελαουί - Έτοιμος να κάνει νέο ξεκίνημα (ΦΩΤΟ)

Ο Μαροκινός πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού είχε σοκάρει τους πάντες μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε, κάτι που θα μπορούσε να του κοστίσει την όρασή του.

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Όταν τον περασμένο Ιούλιο ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού είχε επιστρέψει στις προπονήσεις της Γαλατά με το ένα μάτι καλυμμένο είχε συγκινήσει τους πάντες, ενώ δεν υπήρξε κανείς που δεν ανατρίχιασε όταν τον Νοέμβριο είχε στείλει μήνυμα στα social media γράφοντας «Ήμουν τυφλός, τώρα πια βλέπω και θα επιστρέψω στο γήπεδο».

Ο ποδοσφαιριστής μετά από αρκετά χειρουργεία στις ΗΠΑ και στην Τουρκία έφτασε σε σημείο να φορά ειδικά γυαλιά και να αρχίσει τις προπονήσεις και παρά το γεγονός ότι η κατάστασή του ήταν πολύ σοβαρή και κανείς δεν ήξερε αν θα επέστρεφε στα γήπεδα τα πράγματα άλλαξαν.

«Τώρα βλέπει και είναι πολύ καλύτερα απ' ότι ήταν χθες. Όμως, δεν μπορούμε να μιλήσουμε τώρα για το πως θα είναι στο μέλλον η όρασή του κι αν θα αντιμετωπίσει προβλήματα.

Η όραση μπορεί ν' αλλάξει, έχει υποστεί έγκαυμα και αυτή τη στιγμή του κάνουμε θεραπεία. Του καθαρίσαμε το μάτι και έχει κάνει τεράστια διαφορά αυτό. Θα το πάμε βήμα – βήμα. Θα ξανακάνουμε καθαρισμό και θα δούμε και αύριο πως πηγαίνουν τα πράγματα», ήταν τα λόγια του  Βεντάτ Καγιά, που τον είχε εξετάσει είναι απολύτως χαρακτηριστικά για την τότε κατάστασή του, όμως η κατάσταση του Ομάρ Ελαμπντελαουί άλλαξε και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην δράση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags