Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Καλύτερος από Φελαϊνί" ο χαφ που θέλει ο Ολυμπιακός - Βασικός με Μαρτίνς... διώχνει Λε Ταλέκ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-14 17:30:00

"Καλύτερος από Φελαϊνί" ο χαφ που θέλει ο Ολυμπιακός - Βασικός με Μαρτίνς... διώχνει Λε Ταλέκ!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Καλύτερος από Φελαϊνί" ο χαφ που θέλει ο Ολυμπιακός - Βασικός με Μαρτίνς... διώχνει Λε Ταλέκ!

Μία εξαιρετική περίπτωση ξεχώρισαν στο Λιμάνι, τρέχουν για μεταγραφή. Δημοσιογράφος που τον έχει παρακολουθήσει αρκετά, σκιαγραφεί το προφίλ του ποδοσφαιριστή που έχει βάλει στο στόχαστρο η ομάδα του Πειραιά και σύμφωνα με πληροφορίες έχει προχωρήσει τις επαφές.

Ολυμπιακός: Πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού είναι ο Γιώργος Νίκας! Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού έχει κερδίσει μεγάλη εκτίμηση στον κόσμο του ποδοσφαίρου με τις εμφανίσεις του στη Super League 2, αλλά και τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να τον δούν να αγωνίζεται κόντρα στην ομάδα τους στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο μέσος της ομάδας της Βοιωτίας έχει μπει για τα καλά στα ραντάρ των «Ερυθρόλευκων» με τις πληροφορίες να αναφέρουν, ότι η υπόθεσή του είναι αρκετά προχωρημένη! Είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες όχι μόνο στη μεσαία γραμμή, αλλά και στην άμυνα, καλύπτοντας τη θέση μία εκ των δύο στόπερ. Φέτος μετρά 14 εμφανίσεις και 2 γκολ με τη φανέλα του Λεβαδειακού, ένα εκ των οποίων μάλιστα ήταν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδας.

Την άποψη του για τον ποδοσφαιριστή μοιράστηκε στον Sportdog ο Γεράσιμος Λυμπέρης από την ιστοσελίδα «Mikriliga.com», ο οποίος έχει παρακολουθήσει την πορεία του ποδοσφαιριστή.

«Διαβάζει εύκολα το παιχνίδι, έχει αντίληψη τι να κάνει μέσα στο γήπεδο και οργανώσει. Μπορεί να γίνει ο μαέστρος του παιχνιδιού. Αν χρειαστεί, όταν θα καίει η μπάλα, μπορεί να βγει μπροστά και να απειλήσει! Τα στατιστικά του δείχνουν, ότι μπορεί να δώσει και γκολ», ήταν το πρώτο σχόλιο του συναδέλφου.

«Τον έχουν παρομοιάσει λόγω του μαλλιού του με “Φελαϊνί” του Λεβαδειακού. Θεωρώ, ότι έχει δυνατότητες να γίνει ακόμα καλύτερος από τον Βέλγο. Μπορεί να πάει ακόμα πιο ψηλά, αν δουλέψει βέβαια και κρατήσει χαμηλά τη μπάλα. Είμαι σίγουρος, ότι θα φτάσει Εθνική», πρόσθεσε.

Είναι σε φάση για μία μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του; «Έχει παίξει μεγάλο ρόλο στην πορεία του Λεβαδειακού τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω, ότι μπορεί να κάνει το άλμα. Μπορεί δηλαδή να πάει σε μεγαλη ομάδα. Αν φύγουμε από τη λογική των ξένων ποδοσφαιριστών και στραφούμε στις επιλογές από Ελλάδα», απαντά.

Γιατί παίκτες από τις μικρότερες κατηγορίες δεν ανεβαίνουν γρήγορα στη Super League; «Οι σκάουτερ και τα τμήματα των μεγάλων ομάδων προτιμούν να πάνε σε λύση ξένου και ας μην ξέρουν αν θα τους βγει, παρά σε Έλληνες που έχουν δείξει δείγματα γραφής. Είνα μία πολύ καλή περίπτωση παίκτη Έλληνα ποδοσφαιριστή με μεγάλες προοπτικές. Ο συγκεκριμένος παίκτης δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από παίκτες μεγάλων ομάδων», θεωρεί ο δημοσιογράφος που ειδικεύεται στα πρωταθλήματα των μικρότερων κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε ποιανού τη θέση ξένου θα μπορούσε να παίζει άνετα; «Στην ΑΕΚ ας πούμε θα μπορούσε να είχε τη θέση του Λε Ταλέκ και στον Άρη αυτήν του Τζένγκο. Γιατί να βλεπουμε τον Άρη να παίζει με 11 ξένους από τη στιγμή που υπάρχει ελληνική λύση; Ακόμα και στον Ολυμπιακό θα μπορούσε να πάρει συμμετοχή και να ήταν και καλός. Τί θα γινόταν αν ο Μαντί Καμαρά έφευγε για Κόπα Άφρικα, τώρα για παράδειγμα, που τραυματίστηκε ο Μπουχαλάκης; Ο Νίκας έχει τη δυνατότητα να καλύψει τη θέση», κατέληξε ο Γεράσιμος Λυμπέρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με τον... τελειωμένο στον Ολυμπιακό - Υπέγραψε κρυφά νέο συμβόλαιο - Επιστρέφει 11αδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags