Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κόπα Άφρικα: Βολική ισοπαλία στην "ερυθρόλευκη" μάχη του Κόπα Άφρικα - O Ολυμπιακός... ξεχνά Σισέ, Αγκιμπού! (Vid)
| 2022-01-14 17:17:00

Βολική ισοπαλία στην "ερυθρόλευκη" μάχη του Κόπα Άφρικα - O Ολυμπιακός... ξεχνά Σισέ, Αγκιμπού! (Vid)

Sportdog Team
Βολική ισοπαλία στην "ερυθρόλευκη" μάχη του Κόπα Άφρικα - O Ολυμπιακός... ξεχνά Σισέ, Αγκιμπού! (Vid)

Σενεγάλη και Γουινέα αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ, αποτέλεσμα που ευνόησε αμφότερες τις ομάδες για την πρόκριση από τον 2ο όμιλο και συνεπάγεται ότι οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού θα... αργήσουν να γυρίσουν στην Ελλάδα!

Ολυμπιακός - Κόπα Άφρικα: Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι κορυφής για τον Β΄ όμιλο του Κόπα Άφρικα που διεξάγεται στο Καμερούν, καθώς Σενεγάλη και Γουινέα αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 σε αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική που διεξήχθη στην πόλη Μπουσουφάμ.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, οι δύο ομάδες συνεχίζουν να «συγκατοικούν» στην κορυφή της κατάταξης, καθώς μετρούν τέσσερις βαθμούς έκαστος.

Βασικός με τη Σενεγάλη ήταν ο Παπέ Αμπού Σισέ του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης. Από την πλευρά του, ο -επίσης «ερυθρόλευκος»- Αγκιμπού Καμαρά ήταν εκτός αποστολής στη Γουινέα, καθώς είχε τραυματιστεί στην πρεμιέρα με το Μαλάουι, ενώ ο Μαμαντού Κανέ δεν αγωνίστηκε.

Στο άλλο παιχνίδι για την 2η αγωνιστική στον Β΄ όμιλο, Μαλάουι και Ζιμπάμπουε αναμετρώνται αργότερα σήμερα (18:00) στην πόλη Μπουσουφάμ, αναζητώντας τους πρώτους βαθμούς τους στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags