Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: Ένας διαφορετικός Ραζβάν Λουτσέσκου - Τα εγγόνια, η γυναίκα του και ο γιος που έφυγε από το ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-14 18:54:00

Ένας διαφορετικός Ραζβάν Λουτσέσκου - Τα εγγόνια, η γυναίκα του και ο γιος που έφυγε από το ποδόσφαιρο

Sportdog Team
Ένας διαφορετικός Ραζβάν Λουτσέσκου - Τα εγγόνια, η γυναίκα του και ο γιος που έφυγε από το ποδόσφαιρο

Οι δημοσιογράφοι στην Ρουμανία έχουν καθημερινά αφιερώματα για τον τεχνικό του Δικεφάλου του Βορρά με τελευταίο αφιέρωμα γίνεται με την ζωή του γιού του που επέλεξε να βρίσκεται μακριά από τον χώρο που βρίσκονται τόσο ο πατέρας, όσο και ο παππούς του.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Συνεχίζουν να... ξεφυλλίζουν το άλμπουμ της ζωής του τεχνικού του ΠΑΟΚ οι Ρουμάνοι με το τελευταίο αφιέρωμα να έχει ως πρωταγωνιστή τον γιό του, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο έμπειρος προπονητής είναι πια παππούς, έχοντας εγγόνια και από το γιο του και από την κόρη του.

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι καλός παππούς, δεν μπορώ να πω ότι ξέρω πολύ καλά τα εγγόνια μου. Έχω λείψει αρκετά από την οικογένειά μου, οπότε δεν είχα το χρόνο για να τους γνωρίσω όσο ήθελα. Ως πατέρας προσπάθησα να είμαι αρκετά ελεύθερος στις ιδέες μου, τους έδινα την ελευθερία τους, πάντα έλεγα ότι ο άνθρωπος πρέπει να ζει τις δικές του εμπειρίες. Νομίζω ότι ήμουν πολύ τυχερός με τη γυναίκα μου, ήταν η ισορροπία στην οικογένεια. Δεν λυπάμαι που είμαι ακόμη ενεργός στο ποδόσφαιρο αλλά νομίζω ότι κάποια στιγμή θα θελήσω αργότερα να πάρω τα εγγόνια μου και να γνωρίσουμε τον κόσμο. Δεν προσπάθησα να τους μυήσω στο ποδόσφαιρο… Δεν ξέρω καν αν και πόσες φορές με παρακολουθούν, πιθανότατα μόνο όταν έχουμε αγώνες εγώ και ο πατέρας μου.

Πιστεύω ότι περάσαμε από πολλές προκλήσεις και πολλές δυσκολίες. Στην αρχή είναι τρελή αγάπη, μετά από την οποία τα πράγματα αρχίζουν να ηρεμούν, να φτάνουν σε βαθιά αγάπη. Στο τέλος, γνωρίζεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και έχεις αυτόν τον σεβασμό που μπορεί να μεταφέρει μια αγάπη. Πιστεύουμε ότι τα έχουμε περάσει όλα και συνεχίζουμε να περνάμε από αυτές τις καταστάσεις», είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για την οικογένειά του και την σύζυγό του Άννα Μαρία που είναι παντρεμένοι 20 χρόνια.

Ο γιος του Ρουμάνου τεχνικού Ματέι ξέφυγε από την παράδοση της οικογένειας και δεν ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο, μιας και ανέλαβε μια  γνωστή μάρκα μπύρας στην χώρα από την περίοδο πριν από το 1989 και είναι ιδιοκτήτης μιας ζυθοποιίας, σε μια επένδυση που στοίχησε πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ.

«Προσπάθησαν να με καθοδηγήσουν στο ποδόσφαιρο, ο παππούς (σ.σ ο Μιρτσέα Λουτσέσκου) μου επέμενε περισσότερο, αλλά δεν ήταν να γίνει. Νομίζω ότι θα ήταν δύσκολο να μπω στον κόσμο του ποδοσφαίρου, η πίεση ήταν και είναι πολύ μεγάλη. Έκανα μια προσπάθεια να γίνω τερματοφύλακας (σ.σ και ο Ράζβαν Λουτσέσκου αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας), αλλά ήμουν ο πιο κοντός στην ομάδα και κατάλαβα ότι ίσως δεν θα ήταν το καλύτερο για μένα.

Είχα την ελευθερία να επιλέξω τον δικό μου δρόμο στη ζωή. Ο πατέρας μου ξοδεύει πολύ χρόνο στην δουλειά και ήμασταν πολύ χαρούμενοι όταν γυρνούσε σπίτι, αν και δεν είχε πολύ ελεύθερο χρόνο. Κάπως προσπαθώ να το κάνω αυτό διαφορετικά με το δικό μου παιδί. Προσπαθώ να βάζω όρια, να είμαι στο σπίτι κάθε μέρα μέχρι τις 6 το πρωί για να περνάω όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί με την κόρη μου», είπε χαρακτηριστικά ο γιος του Ραζβάν Λουτσέκου, Ματέι.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags