Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σοκάρει πρώην παίκτης του Ολυμπιακού - "Πήγα να πεθάνω από μπαλάκι του γκολφ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-15 11:25:00

Σοκάρει πρώην παίκτης του Ολυμπιακού - "Πήγα να πεθάνω από μπαλάκι του γκολφ"

Sportdog Team
Σοκάρει πρώην παίκτης του Ολυμπιακού - "Πήγα να πεθάνω από μπαλάκι του γκολφ"

Συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του έδωσε ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στο πρόσφατο παρελθόν στους Ερυθρόλευκους όπου και μίλησε τόσο για την θητεία του στους Πειραιώτες αλλά και το ατύχημα που λίγο έλειψε να του στοιχήσει τη ζωή.

Σιλβιό Προτό: Δηλώσεις στην Le Soir έκανε ο πρώην τερματοφύλακας των Ερυθρόλευκων όπου και αναφέρθηκε στην θητεία του στην ομάδα αλλά και στην Άντερλεχτ τονίζοντας ότι όλοι τον θυμούνται από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο Champions League, ενώ παράλληλα μίλησε και για το ατύχημα που είχε όταν αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο στο γκολφ. 

Για τη θητεία του στην Άντερλεχτ και τα ματς του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα: «Δεν θυμούνται πολλοί το πέρασμά μου από την Άντερλεχτ. Όλοι θυμούνται όταν έπαιξα με τη φανέλα του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα. Για μένα πάντως οι πιο ωραίες εμπειρίες που είχαν ποδοσφαιρικά ήταν ο Ολυμπιακός και η Λάτσιο. Οι πιο ωραίες που έχω να θυμάμαι μαζί με την Οστάνδη».

Για το ατύχημα που είχε όταν αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο: «Έναν μήνα αφότου σταμάτησα από τη Λάτσιο κόντεψα να πεθάνω από ένα μπαλάκι του γκολφ. Με χτύπησε ένα μπαλάκι του γκολφ στον κρόταφο και εάν το χτύπημα ήταν λίγο πιο εκεί δεν θα ήμουν τώρα εδώ να σας μιλάω. Άγγιξα τον θάνατο και αυτό με έκανε να σκεφτώ. Είπα στον εαυτό μου ‘οκ έχεις χρήματα αλλά δεν γίνεται να χάνεις τα βασικά. Να χάνεις τη ζωή’. Ήδη λόγω της καριέρας μου είχα αφήσει τόσα πράγματα που δεν είχα κάνει στη ζωή μου», είπε ο Σιλβιό Προτό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags