Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Ανακοίνωση Ολυμπιακού για την άγρια επίθεση σε Σεμέδο - Η κατάθεσή του για τους δράστες (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-15 13:03:00

Ανακοίνωση Ολυμπιακού για την άγρια επίθεση σε Σεμέδο - Η κατάθεσή του για τους δράστες (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ανακοίνωση Ολυμπιακού για την άγρια επίθεση σε Σεμέδο - Η κατάθεσή του για τους δράστες (ΒΙΝΤΕΟ)

Πώς στήθηκε η ενέδρα έξω από το σπίτι του και η επίσημη αντίδραση. Ο Πορτογάλος αμυντικός ξυλοκοπήθηκε με ρόπαλα από τρεις αγνώστους στη Γλυφάδα και οι Πειραιώτες ζητούν άμεσα να εντοπιστούν οι δράστες

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Aνακοίνωσε εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους ο Ρούμπεν Σεμέδο έξω από το σπίτι του στην Γλυφάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» καταδικάζουν το γεγονός και όπως τονίζουν έχουν εμπιστοσύνη στις αρχές προκειμένου να τιμωρηθούν οι δράστες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει απερίφραστα τη χθεσινοβραδινή επίθεση κατά του ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο και είμαστε βέβαιοι ότι οι αρχές θα πράξουν τα δέοντα ώστε να τιμωρηθούν όσοι κρύβονται πίσω από αυτήν την άνανδρη ενέργεια».

Θυμίζουμε, πως ο Σεμέδο έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού τα μεσάνυχτα της Παρασκευής έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα που ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πιχειρούσε να μπει στο σπίτι του μαζί με φίλο του που είχε παραλάβει από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», τρία άτομα που ήταν κρυμμένα σε πυλωτή τους επιτέθηκαν και τους ξυλοκόπησαν με ρόπαλα σε όλο τους το σώμα.

Οι δυο άνδρες μεταφέρθηκαν σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο Σεμέδο έφερε χτυπήματα στα χέρια ενώ ο φίλος του στο πρόσωπο. Για το συμβάν έχει ενημερωθεί ήδη ο Ολυμπιακός.

Βάσει των πληροφορίων που κυκλοφόρησαν, ο παίκτης έδωσε κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε άγνοια σχετικά με το ποιοι ήταν δράστες και τα κίνητρά τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags